Steve Kirsch kirjoittaa:

Mikä sotku. Fauci valehteli kongressille, taudin alkuperää peiteltiin tahallaan, ja Israelin tilanne alkaa olla täysin epävakaa. Me saatamme olla vuorossa seuraavana.

Olen sanonut tämän monta kertaa aiemmin, että koko epidemian torjunta on ollut täydellinen katastrofi. Jos olisimme kertoneet ihmisille Fareed-Tysonin varhaishoitoprotokollasta maaliskuussa 2020, C0V1D olisi jäänyt tapahtumatta: k-sairaalahoitoa ja kuolemantapauksia olisi ollut vain vähän.

Jos haluat suojautua virukselta, se on yksinkertaista: käytä 3M 7502 -maskia, jossa on P100-suodatin. Valmis. Mutta kukaan ei kerro siitä. Sen sijaan he käskevät sinua tekemään toimenpiteitä (käyttämään kangas-, kirurgista tai N95-maskia), jotka eivät suojaa sinua lainkaan ja voivat mahdollisesti vahingoittaa sinua (hapenpuute + hengitystievirusten riski). Ja sitten he yhdistävät huonoja neuvojaan ennaltaehkäisystä ja hoidosta määräämällä sinut ottamaan kokotteen, joka tappaa 15 ihmistä jokaista kohden, jonka se saattaa joskus pelastaa. Ja vaikka kokote olisikin turvallinen, se aiheuttaa silti negatiivista tehoa (tekee tartunnan saamisen todennäköisemmäksi verrattuna siihen, että rokotetta ei otettaisi). Tämä vain osoittaa, kuinka taitamattomia viranomaiset (ja ”asiantuntijat”) ovat.

Varhainen hoito oli oikeastaan ainoa toimenpide, jota koskaan tarvittiin k-jutun hoitoon. Mikään kansakunta ei taida olla niin fiksu, että myöntäisi asian. En usko, että näin tulisi koskaan tapahtumaan, koska kukaan ei halua myöntää olleensa väärässä.

Harmi, ettei yksikään virkamies vaadi asiasta keskustelua tiedemiesten kanssa. He eivät halua paljastua epäpäteviksi.

Tässä päivän tapahtumat…


Laboratoriovuoto peitettiin tarkoituksella niitä, jotka kertoivat totuuden, kohdeltiin ”salaliittoteoreetikkoina”.

Tiedämme nyt, että NIH (Kansallinen terveysinstituutti) tiesi, että virus oli ihmisen tekemä (koska se rahoitti sitä), ja sitten kun asia julkaistiin, NIH tahallaan peitti sen ja vehkeili leimaamalla ne ihmiset, jotka kertoivat totuuden, ”salaliittoteoreetikoiksi”. Katso tämä artikkeli brittiläisestä Daily Mail -lehdestä.


Project Veritas julkaisi asiakirjoja, jotka osoittavat, että Fauci valehteli gain-of-function-tutkimuksesta.

Alex Jonesin juttu GabTV:ssä: Project Veritas julkaisi sotilasasiakirjoja, jotka ovat ristiriidassa Faucin valaehtoisen todistajanlausunnon kanssa GoF-tutkimuksesta.

Alkuperäinen Project Veritas -juttu, jossa on linkit kaikkiin asiakirjoihin.

Steve Bannon haastattelee Veritaksen James O’Keefea.

Me kansalaiset periaatteessa rahoitimme C0V1Din kehittämisen. Ja kongressi antanut Faucin pysyä vallassa. Kukaan heistä ei kai ole lukenut RFK Jr:n kirjaa?

Miten voimme tehdä selvemmäksi, että Fauci on nyt heitettävä sivuun?


Biden pyrkii luokittelemaan vanhemmat terroristeiksi

Tämä on ollut uutisissa viime aikoina. Tässä Fox Newsin artikkeli. Periaatteessa, jos olet vanhempi, joka vastustaa sitä, mitä koulut tahtovat lapsillesi tehdä, he haluavat pitää sinua terroristina.


Quebec pakottaa piikittömät maksamaan sakkoja.

Quebec aikoo periä kokottamattomilta maksuja, jotta he maksaisivat terveydenhuollon räjähdysmäisesti kasvavat kustannukset. Me olemme arvatenkin seuraavana.


Israelista on kehittymässä katastrofialue

Lukekaa koko tämä Twitter-ketju, jos haluatte saada käsityksen siitä, mitä Israelissa tapahtuu nykyään. Phizrael on lievästi sanottuna katastrofin partaalla.

Tätä on tärkeää seurata, koska se, mitä Israelissa tapahtuu tänään, tapahtuu huomenna Yhdysvalloissa, kun Biden jatkaa järjettömien valtuutusten toteuttamista huolimatta selvistä todisteista, että ne pahentavat tilannetta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *