Mtv uutiset kirjoittaa:


”Melbournessa rajoitukset ovat olleet tiukkoja ja niiden rikkomisesta on sakotettu ankarasti.
Kuivalalle on tullut vajaan vuoden aikana tutuksi ulkonaliikkumiskielto, maskipakko ja hygieniaohjeiden tarkka noudattaminen.
– Elämä oli siellä tosi kurjaa ja yksinäistä. Kotoa sai poistua vain kauppaan, sairaalaan ja töihin tai kouluun. Tähän päälle hirveät uhkaukset ja pelottelut sakoista. Poliiseille on annettu valtuuksia käyttää paljon voimaa. Jos ei käytä maskia, he käyvät päälle. Armoa ei anneta yhtään, Kuivala kertoo.

Lokakuun alussa Kuivala päätti, että nyt saa riittää. 

Nainen oli kuullut, että lukitusta Melbournesta olisi mahdollista päästä pois kaksi viikkoa kestävän ja 2500 Australian dollaria maksavan hotellikaranteenin avulla. 

Kun hotellikaranteenin käy lävitse, on mahdollista liikkua Australian sisällä taas helpommin.

– Mietin silloin vaihtoehtoja ja Pohjoisterritorio oli yksi niistä harvoista osavaltioista, jotka ottivat Victoriasta tulevia matkustajia edelleen vastaan. Siellä myös hotellikaranteeni oli halvimmasta päästä ja sillä oli hyvä maine. Valitsin karanteenipaikakseni Darwinin kaupungin ja sieltä Howard Springin karanteenileirin.

Australialaiset eivät pääse lomalle

Australian kansalaisilla ei ole tällä hetkellä lupaa poistua Melbournesta esimerkiksi lomalle. Se ei koskenut kuitenkaan Kuivalaa, sillä hän ei ole Australian kansalainen.

Liikkuminen Darwiniin aiheutti kuitenkin Kuivalalle lentokentällä paljon hämminkiä.

– Lähteminen ei ollut sieltä kovinkaan helppoa. Minua ei meinattu aluksi päästää edes lentokoneeseen. Periaatteessa muutin nyt tänne Darwiniin, ainakin hetkeksi. Tästä piti käydä pitkiä keskusteluja lentokentällä, ennen kuin minulle annettiin lupa poistua, Kuivala muistelee.

Asukkaat saavat huoneisiinsa päivittäin kolme ruokaa: aamupalan, lounaan ja päivällisen. Tämän lisäksi heidän on mahdollista tilata kaupungilta myös muuta syötävää sekä viihdykettä, kuten kirjoja tai palapelejä.

Alueelta löytyy myös uima-allas, jonne saa mennä polskimaan luvan saatuaan.

– Asukkaille ilmoitetaan tekstiviestillä, kun saa mennä uimaan. Sitten menen paikalle ja työntekijät ohjaavat meidät uima-alueelle. Muuta ulkoiluaikaa on ylipäätään aamulla 20 minuuttia ja iltapäivällä 20 minuuttia. Työntekijät voivat järjestää myös pidempää ulkoiluaikaa ja siitä saadaan tekstiviesti, kun sellainen on mahdollista.

Leirin asukkaat eivät saa poistua omilta alueiltaan ilman lupaa. Jos oman asunnon läheisyydestä lähtee kauemmas, on maskia aina käytettävä. 

– Tämä on tosi iso alue. Tämä on jaettu pieniin yksiköihin. Itse kuulun N1-alueeseen, joten saan liikkua omalla alueellani maskin kanssa. Jos maskia ei käytä, siitä napsahtaa 5000 dollarin sakot.”

Kaipaammeko samaa Suomeen? Vai olisiko aika kieltäytyä kohteliaasti epäterveyspassi-pelleilyistä?

.

.

Poliisit turvaamassa kansalaisten terveyttä Australiassa

.

Suomessakin valtio haluaa ihan hyvää hyvyyttään tietää sinun terveystiedot ja sijainnin. Omaksi parhaaksesi <3

.

Meinasitko nauttia raikasta ilmaa ilman maskia?

.

Muistathan pitää terveyspassin aina mukana!

.

Ethän poistu yli sadan metrin päähän kotoa ilman hyvää syytä. Jaksetaan vielä vähän!

.

Tucker Carlson varoittaa, että Australian meininki voi pian levitä muuallekin.

.

.

Bible Science Forum kirjoittaa:

Australia on nyt Pohjois-Koreaakin totalitaristisempi

.

The Last Refuge kirjoittaa:

Mitä h**toa, Australian pohjoinen territorio julistaa pakkopiikitykset tai viiden tuhannen dollarin sakot marraskuun kolmannestatoista alkaen

Australia saattaa olla beta-testi länsimaiden hallituksille.

Pohjoisessa territoriossa on ollut koko k-taudin aikana vain 214 tartuntaa lähes kahden vuoden aikana, ja nolla kuolemantapausta. Ei ainuttakaan k-kuolemaa, ja silti medikalisaatiototalitarismi pystyyn… hulluutta!

Monissa länsimaissa on jaettu ihmiset jo kahteen luokkaan, joista toiset saavat osallistua elämään ja toisten ulkoilua rajoitetaan aina vaan rajummin. Australiassa testataan nyt vieläkin pidemmälle meneviä pakkotoimia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *