Anonyymina pysyttelevä asiantuntijajoukko pyytää apua tämän keskustelunavauksen levitykseen. He eivät halua tulla julkisuuteen, koska nykyään asioista saa julkisesti olla vain yhtä mieltä. Tästä Drive-kansiosta löydät kaikkiin kanaviin valmiiksi sopivat versiot. Kopioin koko tekstin myös tähän, jotta sen jakaminen helpottuu. Myös sinä voit vapaasti kopioida Yhteinen Agenda -avausta ja julkaista tekstiä missä vaan.


Saate vaikuttajille ja vaikuttamisesta kiinnostuneille

Lukekaa kirjoituksemme ja liittykää meidän allekirjoittajien joukkoon ja jakakaa vapaasti tätä omissa kanavissanne eteenpäin. Löydät kaiken jaettavan materiaalin tähän kirjoitukseen liittyen Instagramista tililtä yhteinen.agenda. Tämän kirjoituksen takana on nyt jo tuhansia huolestuneita suomalaisia, ja me kaikki haluamme pysyä nimettöminä. Tämän kirjoituksen tarkoituksena on jakaa toivoa meille kaikille, herättää uusia ajatuksia, auttaa ymmärtämään tietoon liittyviä ongelmia sekä toimimaan keskustelupaperina, nykyään todella kahtia jakautuneille ja tuomitsevillekin näkökulmille.  

***************************************************************************************


Yhteinen agenda

Aikaisemmat sukupolvet ovat sotineet Suomen ja meidän vapautemme puolesta, yhteisen agendan puolesta. Jatkosodassakaan eri ihmisten vakaumuksilla ei ollut mitään merkitystä, koska meillä oli yhteinen vihollinen ja päämäärä. Eikö nytkin pitäisi taistella yhteistä vihollista, eikä toisiamme vastaan? Yksilönvapautta ei kannata pitää itsestäänselvyytenä. Usein ymmärrämme asioiden vaikutukset vasta, kun meillä ei ole enää mahdollisuutta vaikuttaa niihin. 

Ihmisen perusoikeuksien pitää olla loukkaamattomia. Voidakseen puolustaa niitä, kaikki tieto aiheeseen liittyen pitäisi olla helposti saatavilla, objektiivista, läpinäkyvää ja vääristelemätöntä. Meillä on yksi perustavan laatuinen ongelma tietoon liittyen. Tiedon halutaan jostain syystä olevan samanlaista ns. yhden totuuden tietoa, jonka vuoksi sitä rajoitetaan, vääristellään ja sensuroidaan. Suomen valtio on luovuttanut tietoon liittyvän vallan medialle. 

Tästä hyvänä esimerkkinä toimii se, että jopa perusoikeuksiemme muutoksista saamme lukea lehdistä, eikä valtioneuvoston sivuilta pykälästä X. Missä on kaikki yksityiskohtaiset perustelut? Miksi me kansalaiset joudumme lukemaan muutoksista ja eri päätöksistä mediasta? Miksi virkamiehet eivät anna selkeitä vastauksia pyynnöistä huolimatta? Miksi asioita salataan jopa Euroopan parlamentin edustajilta?[1] Kuinka kyseenalaista on se, että Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto FDA yrittää salata k-piikin tutkimustulokset 55 vuodeksi?[2] Jos FDA:n mielestä aineisto osoittaa injektioiden turvallisuuden, sen julkaisemisen luulisi olevan FDA:n omissakin intresseissä? Eikö ole huolestuttavaa, että Euroopan Parlamenttin MEP Cristian Terhes ei pääse työpaikalleen, koska hän ei ole halunnut ottaa k-piikkiä jostakin hänelle tärkeästä syystä, vaikka kansalaiset ovat hänet sinne valinneet?[3] Onko tässä jokin isompi agenda takana, kuten tämän linkin kirjoituksessa vakuuttavasti esitetään. Onko yli 4000 kpl vakavaa piikkihaittaa Suomessa vaan ok ja hyväksyttävää?[4] Jos henkilö on saanut narkolepsian sikainfluenssar0k0tteesta tai vakavan haittavaikutuksen ensimmäisestä k-piikistä, niin onko reilua kiristää piikin ottamisella esimerkiksi ravintolaan pääsyä?  

Oletamme puhuvamme samasta käsitteestä, kun puhumme vaikkapa r0k0tteesta. Nyt on kuitenkin käynyt niin, että r&k&tteen määritelmää on hetki sitten muutettu (kenties tarkoituksella) suurimman osan tietämättä ja jatketaan puhumista samalla termillä, jolloin eri ihmiset ymmärtävät sen eri lailla, riippuen siitä, tietävätkö he tästä määritelmän muutoksesta. Meistä lähes kaikki ymmärtävät sanan r0k0te jokseenkin samalla tavalla. Esimerkkinä tuhkarokkor&k0te. Kun olemme sen saaneet, niin uskoaksemme emme sairastu kyseiseen tautiin. Nykyään r&kotteen uusi määritelmä kuuluu seuraavasti: ”r&kote on valmiste, jota käytetään stimuloimaan kehon immuniteettitauteja vastaan ja r&kottaminen on toimi, jolla r&k&te esitellään keholle tuottamaan suojaa määrätyltä taudilta”. R&kotteen ei siis tarvitse tuottaa enää immuniteettia, kuten meistä useimmat luulevat asian olevan. 

Nyt kun tieto on luovutettu valtiolta medialle, niin he luonnollisesti värittävät tarinaa. Kun esimerkiksi mediassa kerrotaan, että r&kote sitä ja tätä. Ja samaan aikaan me nyt ymmärrämme, että meillä kenelläkään ei ole k&ronar&kotetta, siten kuin me sanan r&kote ymmärrämme. Uskoimme saavamme immuniteetin r&kotteella. On lievästi sanottuna melko huijattu olo. Onneksi emme ole yksin, sillä meitä samalla tavalla ajattelevia on tuhansia ja tuhansia, mutta emme ole saaneet ääntämme kuuluviin. 

Toivottavasti saatte tästä kirjoituksesta työkalun, jolla saatte kanssaihmiset ajattelemaan asiaa muutoinkin, kuin meille lietsotun pelon kautta. Nyt on aika aloittaa avoin keskustelu. Alkakaamme siis vaatia tietoa, sekä selkeitä ja ymmärrettäviä perusteluja päättäjiltä. Jos me nyt väärään tietoon perustuen luovumme perusoikeuksistamme, niin voidaanko meiltä jatkossa mihin tahansa tietoon nojaten rajoittaa mitä tahansa oikeuksia? 

Ja teille, jotka ajattelette, että yhden ihmisen teoilla ei ole mitään merkitystä, niin haluamme muistuttaa; kaikki vastuu on meillä yksilöinä, mutta emme ole yksin. Olemme hieno ja arvokas joukko suomalaisia yhdessä. 

Jos yhteiskunta unohtaa tärkeimmän periaatteensa, että jokaisella on oikeus hoitoon, ollaan matkalla kohti jotain aivan muuta kuin demokratiaa. Yhteiskunnan ja päättäjien tehtävänä on hoitaa riittävät resurssit kansalaisten hoitamiseen kaikissa tilanteissa. 

Ihmisyys on sitä, että Turussa kauheuksia aikaan saanutta puukottajaa hoidettiin sairaalassa ihan yhtä hyvin, kuin kaikkia muitakin ihmisiä. Ei ole meidän, eikä terveydenhoidon tehtävä jakaa tuomioita. Se on oikeuslaitoksemme tehtävä. 

Lopuksi vielä tärkeä muistutus: Oy Suomi Ab ei ole mitään ilman meitä kansalaisia. Me edustamme sen osakkaita ja suurinta äänivaltaa. Kaikki kansanedustajat ja virkamiehet ovat meillä töissä. 

Suomessa itsenäisyyspäivänä 6.12.2021

FB: https://www.facebook.com/Yhteinenagenda-107771815082920 

IG: yhteinen.agenda


[1] https://youtu.be/OUUmK4u0kj8?t=208

[2] https://www.reuters.com/legal/government/wait-what-fda-wants-55-years-process-foia-request-over-vaccine-data-2021-11-18/

[3] https://www.youtube.com/watch?v=CxtVYTbCRgY

[4] https://www.fimea.fi/tietoa_fimeasta/koronavirus-covid-19-/koronarokotteiden-haittavaikutusilmoitukset

[5] https://www.cdc.gov/vaccines/vac-gen/imz-basics.htm


Lataa lisää versioita Yhteinen Agenda -sivulta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *