Olli Posti – Herkullisempaa ruokakulttuuria

Olli Posti on tullut tunnetuksi superfood-blogaajana ja tuotesuosittelijana vuodesta 2009 alkaen. Hän auttoi samalla Suomen ensimmäisiä superfood-brändejä alkuun ja mentoroi monia alan vaikuttajia. Hänen Nutrix-teostaan on luettu laajasti jo kahdentoista vuoden ajan. Olli on pitänyt lukuisia luentoja ja esiintynyt lähes kaikissa Suomen isoimmissa medioissa. Viime vuosina Olli on vaikuttanut ravintokeskusteluun ennen kaikkea Supermarket Survival -brändinsä kautta. 2016 vuonna Olli oli mukana perustamassa ja kehittämässä suosittua Freetoxaajat-yhteisöä, ja hänet valittiin Vuoden Terveysvaikuttajaksi julkisessa someäänestyksessä (vuotta myöhemmin saman tittelin voitti lääkäri Ville Pöntynen).

Nykyään Olli auttaa ja konsultoi lukuisia alan yrityksiä ja vaikuttajia, ja osallistuu projekteihin joissa viedään maailmaa parempaan suuntaan ja tehdään ruokakulttuuria aidosti herkullisemmaksi.
Olli myös ylläpitää suosittua ravintohifistelyyn keskittyvää ryhmää Facebookissa, ja hänen ensimmäinen virallisesti julkaistu kirjansa Supermarket survival on ollut hitti lukuisissa sosiaalisen median kanavissa.

Tällä hetkellä, loppuvuonna 2020, Olli auttelee työkseen Taimi.lovea, joka launchaa uudenlaiset ravintolisät Amerikan markkinoille tammikuussa, sekä Ketokamua, joka käynnistelee Suomessa valmisruokavallankumousta. Lisäksi hän viihtyy somekanavissa jakamassa villejäkin ajatuksia, paljastamassa kontroversaalejakin havaintoja, sekä nostamassa esiin hyviä tyyppejä ja hyvää tekeviä firmoja tai tuotteita.

Tässä tämän hetken hauskimmat kanavat:

Youtube/olliposti

Instagram.com/olliposti

Facebook.com/groups/HifiEdition