Olli Posti

Herkullisempaa ruokakulttuuria

Olli Posti on tullut tunnetuksi superfood-blogaajana ja tuotesuosittelijana vuodesta 2009 alkaen. Hän auttoi samalla Suomen ensimmäisiä superfood-brändejä alkuun ja mentoroi monia alan vaikuttajia. Hänen Nutrix-teostaan on luettu laajasti jo kymmenen vuoden ajan. Olli on pitänyt lukuisia luentoja ja esiintynyt lähes kaikissa Suomen isoimmissa medioissa. Viime vuosina Olli on vaikuttanut ravintokeskusteluun ennen kaikkea Supermarket Survival -brändinsä kautta. 2016 vuonna Olli oli mukana perustamassa ja kehittämässä suosittua Freetoxaajat-yhteisöä, ja hänet valittiin Vuoden Terveysvaikuttajaksi julkisessa someäänestyksessä (vuotta myöhemmin saman tittelin voitti lääkäri Ville Pöntynen).

Syötyään itsensä takaisin elävien pariin, Olli Posti on omistautunut levittämään rikkaamman syömisen sanomaa suomalaisille. Ollin oivallukset ovat tuttuja luennoilta, mediasta, blogeista ja yhteisöistä. Vuonna 2016 Olli valittiin vuoden terveysvaikuttajaksi julkisessa some-äänestyksessä.
Nykyään Olli auttaa ja konsultoi lukuisia alan yrityksiä ja vaikuttajia, ja osallistuu projekteihin joissa viedään maailmaa parempaan suuntaan ja ruokakulttuuria herkullisemmaksi.
Olli myös ylläpitää suosittua ravintohifistelyyn keskittyvää ryhmää Facebookissa, ja häneltä on tänä vuonna tulossa kirja laadukkaan ravinnon löytämisestä nykyisessä ruokaympäristössä.