Olli Posti – Suoraa puhetta

Olli on tullut tunnetuksi superfood-blogaajana ja tuotesuosittelijana kesästä 2009 alkaen. Hän auttoi Suomen ensimmäisiä superfood-brändejä alkuun ja mentoroi monia alan vaikuttajia uudelle uralle. Hänen Nutrix-teostaan on luettu laajasti tammikuusta 2009 alkaen. Olli on pitänyt lukuisia luentoja ja esiintynyt lähes kaikissa Suomen isoimmissa medioissa. Viime vuosina Olli on vaikuttanut ravintokeskusteluun ennen kaikkea Supermarket Survival -brändinsä kautta. Vuonna 2016 Olli oli mukana perustamassa ja kehittämässä suosittua Freetoxaajat-yhteisöä, ja hänet valittiin Vuoden Terveysvaikuttajaksi julkisessa someäänestyksessä (vuotta myöhemmin saman tittelin voitti lääkäri Ville Pöntynen).

Nykyään Olli keskittyy kehittämään Pandemiaopasta ja etenkin siihen liittyvää Sisäpiiriä. Niihin – ja mahdollisesti muitakin aiheita käsitteleviin kursseihin – tulee jatkossa syvällisempi opetuksellinen sisältö. Jos Pandemiaopas ja Sisäpiiri ovat Ollin päätyö, sometus ja tämä kotisivu on koukutteleva harrastus jota on vaikea kokonaan lopettaa. Näihin kevyempiin kanaviin päätyy kevyempi ajankohtaisasia.

Olli seurustelee nykyään Sofia Keitaanrannan kanssa, jonka kirjaa ja kursseja Olli suosittelee vahvasti kaikille Sofian aiheista kiinnostuneille.