Mikä lisää eniten riskiä saada paha k-tauti? Ylipainon ja metabolisen syndrooman ohella suurimpiin riskitekijöihin kuuluu krooninen pelko ja huoli.

Mitä tekee valtio?

Tietenkin kaikkensa heikentääkseen ihmisten vastustuskykyä ja yleisterveyttä:

.

.Valtamedia pelotteli suomalaisia päivittäin puolentoista vuoden ajan.

Pelottelu tuotti tulosta. Moni sai sen käsityksen, että kyseessä olisi ihan oikea pandemia, johon kuolisi tavallista enemmän ihmisiä:

.

Professori Lillrank on usein kiinnittänyt huomiota siihen, ettei k nostanut kokonaiskuolleisuutta:

.

.

.Mitä sanoo Tilastokeskus?

”Ennakkotietojen mukaan k-tautiin kuolleista yhdeksän kymmenestä oli yli 70-vuotias vuonna 2020

Tilastokeskuksen kuolemansyytilaston ennakkotietojen mukaan vuonna 2020 Suomessa joka sadas kuolema oli c0v1d-virustaudin aiheuttama. Vuonna 2020 kuolleita oli yhteensä 55 500, joista k-virusinfektioon menehtyi 534 henkeä. Lisäksi k-virus oli mukana vaikuttamassa 68 henkilön kuolemaan muuna kuin tilaston peruskuolemansyynä.”

.

Tilastokeskus jatkaa:

.

”Kuolleiden ikä ja sukupuoli

 • K-tautiin kuolleiden mediaani-ikä oli 84 vuotta.
 • Lähes 90 prosenttia k-tautiin kuolleista oli täyttänyt 70 vuotta.
 • Joka neljäs kuolleista oli täyttänyt 90 vuotta.
 • Alle 20-vuotiaita ei kuollut virusinfektioon.
 • 20–49-vuotiaita kuoli 8.
 • 50–59-vuotiaita kuoli 17.
 • 60–69-vuotiaita kuoli 35.”

Tuoreempi tilasto Yleltä

.

..

.

Kuka on siis antanut Ylelle ja mediataloille käskyn pelotella suomalaisten immuunisysteemit pilalle, ja saada tauti näyttämään ainakin sata kertaa todellisuutta suuremmalle uhkalle?

Ehkäpä Mediapooli.

Ossi Tiihonen tutkii:

”Olen ajoittain törmännyt organisaatioon nimeltä Mediapooli. Otin jokin aika sitten hakukoneen käteeni ja selvittelin lähinnä itselleni mistä organisaatiosta on kysymys. Ajatus hallitsevien medioiden yhteenliittymästä, jossa sovitaan sisällöistä ja Virallisesta Totuudesta, on kauhistuttava. Tällainen organisaatio voi käytännössä pitkälti päättää keskustelunaiheet Suomessa ja mitä niistä voi sanoa. Kyseessä voi myös olla sinänsä tarpeellinen varautumisorganisaatio kriisiaikoihin.

Valitettavasti näyttää siltä, että Mediapoolin toimijat ovat laventaneet sen toimintakenttää myös sisältökysymyksiin ja lisärahan pumppaukseen veronmaksajilta. Tai sitten Mediapoolin tehtävä onkin jotain muuta kuin mitä julkisuuteen annetaan ymmärtää. Asiasta on kirjoittanut kattavasti Vastavalkea.

Kyseessä voi olla myös tyypillinen julkisen organisaation taipumus paisuttaa toimintaansa. Yle toimii jo veronmaksajien rahoituksella budjetin ollessa huimaavalla 530 miljoonan euron tasolla. Eikö se riitä? Median talous on tällä hetkellä erityisen ajankohtainen liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakan esitettyä lisätukea yksityiselle medialle. Jo aiemmin tukea on myönnetty mm. STT:lle. Lisätuki johtaisi siihen, että myös yksityinen media olisi yhä tiukemmin valtion ohjauksessa. Sitä kuusta kuuleminen, jonka suojassa rahavirtasi lepää. Asiasta on kirjoittanut mm. Liberan sisältöjohtaja Tere Sammallahti. Tässä yhteydessä on huomattava, että Yle kuuluu myös Mediapooliin ja käyttää siinä merkittävää vaikutusvaltaa.”

.”Huoltovarmuuskeskuksen sivuilla oleva kuvaus menee jo Orwellin kielen puolelle. Mitä tarkoittaa ’Mediapoolin puolustama sananvapaus tarkoittaa laissa määriteltyjä vapauksia ja vastuita.’ Mediapooli ei siis puolusta pelkkää sananvapautta, vaan laissa määriteltyjä vapauksia ja vastuita. Puolustaa vastuita? Ero pelkkään sananvapauden puolustamiseen alkaa kuulostaa samalta kuin demokratian ja kansandemokratian ero.

Löysin netin arkistopalvelusta Mediapoolin vanhan kuvauksen päivältä 9.5.2019. Tässä vanhassa kuvauksessa sanotaan suoraan, että Mediapoolilla on sisällöllisiin kysymyksiin erikoistunut alatyöryhmä ja että Mediapoolia kiinnostavat myös informaatiovaikuttamisen ja sosiaalisen median ilmiöt.”

.

”Mediapoolin omilla sivuilla sen tehtävistä mainitaan mm. hybridiuhkien ja disinformaation torjunta, sekä kiinnostus informaatiohäirintään ja sosiaalisen median ilmiöihin.”

.

”Yllä olevat jutut kuulostivat sen verran huolestuttavilta, että päätin soittaa Mediapoolin valmiuspäällikölle Tero Koskiselle. Minua kiinnosti lähinnä se, että mikä Mediapoolin tehtävä oikein on ja käsitteleekö se sisältökysymyksiä. Halusin myös varmistuksen sille onko sisältöryhmä edelleen olemassa. Useassa yhteydessä tulee nimittäin ilmi, että sisällöt todellisuudessa ovat asialistalla ja poolia kiinnostaa informaatiovaikuttaminen ja ’disinformaation’ torjunta. Miksi olla sisältöryhmä, jos sisällöt eivät ole asialistalla? Entä kuka päättää mikä on disinformaatiota?

Kävin pitkän puhelun Koskisen kanssa. Hän varmisti minulle, että sisältöryhmä on olemassa, mutta kertoi, että sen nimi on huono, eikä kuvaa tehtävää, joka on varmistaa toimitusten itsenäinen päätäntävalta juttuihin ja sisältöihin. Tämä lausunto asettuu yhdessä Suomen Lehdistön haastattelun lausuntojen kanssa erikoiseen valoon. Pooli ei siis poolin oman vetäjän mukaan puutu sisältöihin, mutta silti sillä on sisältöryhmä, tehtävänä seurata sisältöjä ja torjua disinformaatiota. Itselleni syntyy käsitys, että Mediapoolin tehtävä on laajempi kuin mitä laissa sanotaan ja laajempi kuin mitä Mediapooli itse haluaa suuren yleisön käsittävän.

Onko Suomessa yhtään isoa mediaa, joka ei kuulu Mediapooliin? Onko meillä enää riippumattomia toimittajia tai toimituksia?

Vai olemmeko jo George Orwellin kirjan Vuonna 1984 -dystopiasssa? Lainaus Wikipediasta: ’Vuonna 1984 sijoittuu dystopiaan, Oseania-nimiseen valtioon. Henkilöpalvonnan kohteena oleva diktaattori nimeltä Isoveli valvoo kansalaisten kaikkia liikkeitä. Päähenkilö Winston Smith on virkamies Totuusministeriössä, joka väärentää historiaa vallanpitäjien haluamaksi. Kirjan maailmasta on tullut totalitaristisen yhteiskunnan vertauskuva. Kirjassa kuvataan valtion tapaa valvoa kansalaisia heidän yksityisyydestään välittämättä ja kykyä muokata yleistä mielipidettä vallanpitäjien kulloistenkin etujen mukaan. Kansalaisten valvonta huipentuu uuskieleen, jota käyttäen on jopa mahdotonta ajatella väärin, koska kielestä puuttuvat Puolueelle vahingollisten ajatusten ilmaisuun tarvittavat sanat.'”

.

.

Yle noudattamassa Mediapoolin ja Keskiviikkokerhon kanssa sovittua agendaa.

.

.

K-kuolemien todellinen määrä vain 135?

Palataanpa vielä Kuolintilastoihin. Injektiopiikki.com arvelee, että jopa yhdeksän kymmenestä k-kuolemasta on itseasiassa ihan tavallisia kuolemia:

”29.6.2021 julkaisimme jutun ’Asiat oikeisiin mittasuhteisiin – tehohoitoa vaativa K-tauti ON AINA VAKAVA TAUTI!’. Siinä käsittelimme tehohoidon tilastoja verrattuna yleisiin kuolleisuuslukuihin ja karsimme pois potilaat, jotka ovat niin huonokuntoisia, että heitä ei tehohoideta. Saimme k-tautiin kuolleiden määräksi 135 kpl kaikissa ikäryhmissä, KOKO PANDEMIAN AJALTA. Alle 70-vuotiaiden kuolemat ovat hyvin harvinaisia . Oletettavasti yhtäkään perustervettä alle 70-vuotiasta ei ole kuollut k-juttuun liittyen. Tehohoidossa hoidetuilla on yleensä jokin vakava perussairaus tai sairaalloinen liikalihavuus, mikä on käsityksemme mukaan hyvin vakava perussairaus.

30.6.2021 ELI SEURAAVANA päivänä THL ilmoitti muuttavansa raportointitapaa, josta HS teki artikkelin. Siinä sanottiin:

AIEMMIN TÄNÄ kesänä THL muutti tartuntatautirekisterin kuolemaraportointiaan. Sitä ennen k-tautiin liittyväksi kuolemaksi merkittiin automaattisesti kaikki kuolemat, jotka tapahtuivat 30 päivän sisällä positiivisesta k-testistä.

Helsingin sanomat

THL – terveyden ja hyvinvoinnin laitos, jonka pitäisi pitää huolta meistä, on tämän mukaan tarkoituksella liioitellut kuolemia. Kuolleiksi on merkitty suuri määrä ihmisiä, joiden kuolinsyy ei liity välttämättä mitenkään k-tautiin! Tähän kesään saakka KAIKKI positiivisen k-testin 28 vrk:n sisällä kuolemasta saaneet potilaat on merkitty K-JUTTUUN KUOLLEIKSI riippumatta kuolinsyystä. Tämä on RIKOLLISTA!

Noin 50% positiivisista testeistä on täysin oireettomia tapauksia. PRC-testistä kirjoitetaan oma juttunsa, jotta saatte käsityksen, miksi oireettomia positiivisia on niin paljon. Kerromme yksinkertaisesti kuinka testi toimii niin ymmärrätte, mistä uusi termi ’oireeton tartuttaja’ on keksitty. Sitä ei ole ollut lääketieteen historiassa ennen tätä pandemiaa.

SUURENTELUA THL:n TOIMESTA

Tähän kesään saakka kaikki kuolemat, joissa on positiivinen tulos, on siis merkattu k-kuolemiksi. Jos vanhus on kuollut hoitokodissa ja häneltä on kaivettu positiivinen näyte, hän on merkattu k-kuolleeksi ilman mitään k-juttuun viittaavia oireita. Jos terminaalivaiheen syöpäpotilas on kuollut ja häneltä on kaivettu positiivinen näyte, on se myös k-kuolema. Alkaako hahmottua? Yli 90% ilmoitetuista k-kuolemista ei välttämättä liity mitenkään k-juttuun.”

.

.

.

Pelon ilmapiiri luotiin tarkoituksella ja suunnitelmallisesti

.

.Helsingin uutiset kirjoittaa, lokakuussa 2021:

.

”’Pelon ilmapiirin luomista pidettiin tärkeänä, jotta kansa hyväksyy rajoitustoimet’ – K:n kääntöpuoli -kirjan tekijöiden mukaan k-keskustelua on pyritty Suomessakin rajoittamaan

K-kirja: Uutuuskirjan kirjoittajien mielestä viruksen ja rajoitustoimien uhreja ei pitäisi niputtaa.

KIRJAN ARTIKKELI Kriittinen journalismi ja poliittinen pelko arvostelee muun muassa median otetta k-kriisin käsittelyssä. Kun yleensä vallalla ovat moniarvoisen ja faktoja tarkistavan tiedonvälityksen kriteerit, ryhdyttiin k-kriisissä miltei yhteistyöhön valtion kanssa ja pelottelemaan kansalaisia kuin sotatilaan.

– Kuulin keväällä 2020 radio-ohjelman, jossa käsiteltiin k-tartuntakuolleisuutta ja todettiin sen olevan pieni, odotin tämän vaikuttavan uutisointiin ja k-rajoituksiin. Sillä ei ollut mitään vaikutusta, esimerkiksi Saksassa on vuotanut julki sisäministeriön papereita, joissa pidettiin tärkeänä pelon ilmapiirin luomista, jotta tiukat rajoitustoimet saisivat kansan hyväksynnän, Mallon kertoo.

Pelkoa on Suomessakin pidetty yllä tähän syksyyn asti, vasta noin kaksi viikkoa sitten Suomen hallitus ja suurimmat mediat arvioivat k-kriisin olevan kohta ohi. Nyt luulisi keskustelulle ja menneen arvioinnille olevan enemmän tilaa.

– Kirjamme ilmestyi noin kaksi kuukautta sitten. Sitä ei ole vielä juurikaan huomioitu medioissa, mutta olemme saaneet yksittäisiltä lukijoilta mukavasti palautetta, enimmäkseen positiivista.

Mallonin ja Saalon mielestä taudin uhrit ja rajoitustoimenpiteiden uhrit olisi pidettävä k-keskustelussa erillään.

– Rajoitustoimia perusteltiin sairaaloiden ylikuormituksella, mutta tällaista tilannetta ei tullut. Sen sijaan rajoitusten aiheuttamat vahingot ihmisten toimeentulolle ja vapaudelle ovat olleet kiistattomia.

Entä mitä tapahtuu seuraavaksi? Nyt kun valtiot ovat harjoitelleet sulkutiloja ja muita rajoitustoimia, millä perusteilla niihin tartutaan tulevaisuuden kriiseissä, onko kynnys korkeampi vai matalampi? Mallon ja Saalo toivovat, että k-rajoitustoimenpiteiden hyödyistä ja haitoista käytäisiin kunnollinen, tieteelliseen näyttöön perustuva keskustelu. Esimerkiksi monien maiden harjoittaman lasten k-eristämisen aiheuttamia terveysongelmia pitäisi verrata saatuihin hyötyihin.

– Etenkin lasten mielenterveydelle aiheutuneet vahingot pelottavat ja niitä on vähätelty.”

https://www.sarokauppa.fi/p/koronan-kaantopuoli

.

.

.

Tekniikan maailma koitti plandemian alussa injektoida suhteellisuudentajua tiedottamiseen:

.

”Kuka muistaa? Nykyistä pahempi epidemia riehui Euroopassa vain muutama vuosi sitten

Euroopassa levinnyt influenssaepidemia aiheuttaa yli 200 000 ihmisen ylimääräisen kuoleman verrattuna tavanomaiseen influenssakauteen. Myös Suomessa tauti on harvinaisen paha ja tappaa arviolta 1 400 ihmistä tavallista enemmän.

Ei, tämä ei ollut ennuste parhaillaan leviävän k-viruksen aiheuttamasta tuhosta, vaan kertaus kauden 2016-2017 epidemiasta, jonka poikkeuksellinen tappavuus näkyy selvästi ylikuolleisuutta mittaavan Euromomo-järjestön kuolleisuustilastoista.”

.

.

Kenen asiaa Yle ajaa ja miksi?

.

.

.

K-realistit korjaa potin:

WEF ja Agenda 2030 – kirje kansanedustajille

Media on saanut k-tukea ja näin mediasta on tullut propaganda väline ja pelon lietsoja. Media toistelee kuin papukaija pelko agendaa tunnista toiseen: Vältelkää toisianne, pitäkää etäisyyttä, kiiruhtakaa aamulla töihin nostamatta katsettanne maasta, älkää tervehtikö ketään, tehkää työnne, asioikaa ruokakaupassa nopeasti, vain välttämättömät ostokset, kaiuttimista kaikuu useaan otteeseen, pidä etäisyyttä, suosittelemme maskia, jos yskittää, yski hihaan. Kiirehdi kotiin. Pysy kotona. Vain työssäkäynti on sallittua.

Käyttäydy kuin olisit spitaalinen, sairas, vaikka tietäisit itsesi terveeksi. Älä käy katsomassa mummoa ja pappaa. Älä tapaa ystäviäsi. Älä ketään. Vältä ihmiskontakteja. Ei elokuvia, ei teatteria, ei puistossa istumista, ei piknikille, ei kahvilaan, ei ravintolaan, ei uimahalliin, ei kuntosalille, ei kylpylään, ei rannalle, ei leipomoon, ei kampaajalle, ei kosmetologille, ei harrastuksiin, ei konserttiin, ei kirkkoon, ei häihin, ei kastejuhlaan, eikä hautajaisiin. Vain työssäkäynti on sallittua. Arbeit macht frei.

Holokaustista selvinnyt Hédi Fried, teoksessaan ”Kysymyksiä” joita minulle on esitetty keskitysleiristä:

Miksi ette tehneet vastarintaa? Voisiko sama tapahtua uudestaan?

”Se tapahtui lähes huomaamatta: äkkiä vain oli tullut uusi määräys, pieni muutos huonompaan, mutta ei mitään maailmaa kaatavaa, saattoi sen kanssa elää. Tämä oli vain ohimenevää, me uskoimme. Se ei mennyt ohi, päinvastoin tuli taas uusi muutos huonompaan. Ja me reagoimme taas toivomalla, että sekin menisi pian ohi.”

”Juutalaiset eivät saaneet kulkea muuta kuin kiireellisissä asioissa, heillä ei ollut lupaa pysähtyä juttelemaan keskenään, tai käydä elokuvissa, tai mennä ravintolaan, eikä liioin oleskella puistoissa. Ei auttanut kuin alistua, rangaistus niskuroinnista olisi kuolema.”

”Vääryyksiin on reagoitava, kun ne ovat yhä kapaloissaan. Reaktioiden olisi pitänyt tulla Saksassa 30-luvun alussa. Vain pari vuotta myöhemmin oli liian myöhäistä”

Suomikin alkaa muistuttaa 30-luvun Saksaa päivä päivältä enemmän.

WHO muutti Pandemia määritelmää vuonna 2009. Pandemia on nykyään mikä tahansa maailmalla leviävä tartuntatauti, lieväkin. THL ja hallitus noudattavat WHO:n ohjeita ja suosituksia ilman kriittistä arviointikykyä ja näyttävät olevan kykenemättömiä tekemään itsenäisiä päätöksiä. Suomessa ei ole tälläkään hetkellä vaikeaa pandemiaa, ja nykyiset liioitellut toimenpiteet ovat aiheettomia.

Ette ole kuunnelleet Suomalaisia asiantuntijoita. Paul Lillrank, tuotantotalouden professori, Tuomas Malinen, taloustieteen dosentti ja Ville-Veikko Elomaa, kirurgian erikoislääkäri sanovat seuraavaa:

Sulkutoimia pohdittaessa ei aseteta vastakkain elämää ja taloutta vaan yhdenlaista elämää vastaan toisenlaista elämää. Mikä elämä on arvokasta? Onko k-potilaan elämä arvokkaampi kuin jonkun toisen? Millaista elämää tulisi suojella ja vaalia?

(Lähde, https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/paul-lillrank/elama-vastaan-elama/)

Kun tilannetta verrataan edellisten vuosien influenssa-aaltoihin, viranomaisten ja hallituksen toiminta epidemian säätelyssä näyttää todella kohtuuttomalta., (Lähde, https://tekniikanmaailma.fi/kuka-muistaa-nykyista-pahempi-epidemia-riehui-euroopassa-vain-muutama-vuosi-sitten-ja-tappoi-yli-200-000-ihmista-enemman-kuin-normaali-kausi-influenssa/ , ladattu 10.02.2021). THL ja hallitus ovat rajoittaneet/rajoittavat kansalaisten oikeuksia väärin perustein ja siten ovat rikkoneet/rikkovat perustuslakia sekä kansainvälisiä ihmisoikeuksia.

WHO on nykyisin erikoinen kerho, jossa yksityiset rahoittajat isolta osin sanelevat kuinka tehdään, mitään ulkopuolista kontrollia ei ole. Johdossa oleva Tedros Adhanom Ghebreyesus, joka on omassa maassaan salannut kolera epidemian väittämällä sitä raporteissa vesiseksi ripuliksi. Tedros Adhanom Ghebreyesusin menneisyys on myös hämärä, häntä syytetään terrorismista ja kansanmurhasta Etiopiassa ( https://www.dailymail.co.uk/news/article-9052247/WHO-chief-Tedros-Ghebreyseus-accused-aiding-genocide-Ethiopia-nobel-peace-prize-nominee.html ) Hänellä ei ole edes lääkärin koulutusta, jota voisi olettaa tällaisen järjestön johtajalta. Jo sikainfluenssan aikoihin WHO oli liukkaalla jäällä, arviot menivät ihan väärin ja valtavat määrät rahaa tuhlattiin. Tästä löytyy upea blogi kirjoitus itseltään pääministeri Sanna Marinilta:

Pelko ja uhka ovat aina olleet tehokkaita markkinointikeinoja ja näiden varjolla on helppo myydä kansalle kuin kansalle palanen turvallisuudentunnetta. Massahysterian saavutettua kipupisteensä ei järjelle tai tosiasioille enää ole sijaa julkisessa keskustelussa. Päätöksenteosta tulee kiihotetun kansanjoukon lepyttämisen airut. Sanaparsi ”mitä jos” onkin yksi tehokkaimmista holtittoman rahanmenon oikeuttavista taikasanoista. Esirippu laskee ja lääketeollisuus kumartaa katsomossa töllöttäville aivottomille lampaille ( https://www.sannamarin.net/blogi/2010/08/10/34342/?page2 ).

Myös sikainfluenssa piikit eivät menneet niin kuin piti, rahat valuivat isojen korruptoituneiden yhtiöiden taskuihin ja perävalotakuu oli valmis. Ne, jotka Pohjoismaissakin saivat vakavia vaurioita, joutuivat taistelemaan jopa vuosia saadakseen korvauksia, ja osa ei ole saanut korvauksia tänäkään päivänä. Se on todella suuri häpeä demokraattiselle valtiolle kuten Suomi. Jos haluaa olla hyvinvointivaltio niin tällaisista asioista ei tingitä ikinä.

Ruotsin Kansanterveysvirasto, Sveriges Folkhälsomyndigheten, sanoo seuraavaa PCR testeistä:

Virusten havaitsemiseen käytettävissä testeissä käytetty PCR-tekniikka ei pysty erottamaan viruksia, jotka kykenevät tartuttamaan soluja, ja viruksia, jotka immuunijärjestelmä on neutralisoinut, joten näitä testejä ei voida käyttää määrittämään, onko tauti tarttuva vai ei. Virusten RNA voidaan usein havaita viikkoja sairauden jälkeen, mutta se ei tarkoita, että olet edelleen tartuttamiskykyinen.

https://www.folkhalsomyndigheten.se/publicerat-material/publikationsarkiv/v/vagledning-om-kriterier-for-bedomning-av-smittfrihet-vid-covid-19/ .)

Suomessakin on siirrytty pandemia- ja kuolemalaskelmista altistumisiin ja positiivisiin. Maailman suurimman koskaan manipuloidun analyysityökalun positiiviset tuotteet, jotka on merkitty vilpillisesti PCR-testiksi, eivät edes WHO: n mukaan ole tarkkoja tai luotettavia välineitä todellisen infektion tai sen leviämisen määrittämiseksi. Jopa testin keksijä totesi kategorisesti, että sitä ei saa koskaan käyttää erillisenä diagnostiikkatyökaluna.

Joten mitä todella tapahtuu? Flunssan oireita sairastaville kerrotaan menemään testiin. He menevät testausasemalle, jossa heillä on testipuikkoja, jotka työnnetään ylös nenään (mahdollisesti vaarallinen ihmisille) ja alas kurkkuun. Puuvillanäytteestä saatu näyte analysoidaan sitten PCR-menetelmällä. Jos se löytää pienen osan jostakin, esim. vanha k-virus (influenssavirus), se kertoo fragmentin jaksoittain, kunnes se määrittää henkilön olevan positiivinen. Hyväksytty syklimäärä on alle 35. Tätä määrää pidetään epävarmana ja kaikki muut jaksot ovat vain naurettavia. Todellisuus? Peräti 50 sykliä, yleensä THL käyttää 40 sykliä positiivisen tuloksen vahvistamiseen. Kun joku on saanut positiivisen tuloksen, heille määrätään itsekaranteeni 10 tai 14 päivän ajan. Ne lisätään tilastoihin. Lähes kaikki paranevat flunssaoireistaan, uskoen, että heillä on virus, vaikka heillä oli tilastollinen flunssa. Tällä petoksella aiheutetaan valtavia määriä rahanmenoa, turhia karanteeneja, pelottelua ja tilastopetoksia.

Suomen presidentti Sauli Niinistö puhui jo vuosia sitten uudesta maailmanjärjestyksestä. Uudella maailmanjärjestyksellä tarkoitetaan niin sanotusti liberaalia taloudellista globalisaatiota, kansallisvaltiojärjestelmästä pois siirtymistä, pyrkimystä maailmanhallituksen muodostamiseen sekä kaikkien sellaisten kulttuurillisten muutosten edistämistä, jotka ovat omiaan rikkomaan perinteisiä rakenteita ja luomaan painetta kohti uudenlaista järjestelmää (https://www.patmos.fi/blogit/uusi-maailmanjarjestys-mita-kasite-oikeasti-tarkoittaa/ ) . Dosentti Juha Ahvio kuvaa tätä kirjassaan ”Sananvapaus uhattuna Suomessa (Kuva ja Sana, 2018), sivut 63–66, alaotsikko, ”Globalistinen rahaeliitti ohjaa maailmaa kohti utopiatulevaisuutta” seuraavasti:

”Inhimillisestä näkökulmasta tarkasteltuna todellinen valta – kaiken näennäismuodollisen ja pinnallisen vallan vastakohtana – tässä maailmassa on Aatos Erkon ja George Sorosin kaltaisilla globalistisilla rahaeliittivaikuttajilla. Näillä on omat suljetut ja kulissien takaiset piirinsä ja nämä haluavat ohjata ihmiskuntaa ja sen kulttuureita kaikilla tasoilla kohti sellaista teknokraattista ja teknofuturistisen ’vihreää’ tulevaisuusnäkyä, joka edellyttää avointen rajojen ja historiallishengellisistä juuristaan irti revittyjen ja siten helpommin hallittavissa olevien yksilömassojen maailmaa ja jota hallitsee keskitetysti tämän rahaeliitin edustajista muodostettu maailmanhallitus. Tällaisten kulissien takaisiksi ihmiskunnan hyväntekijöiksi itse itsensä kokevien rahaeliittivaikuttajien utopistisen tulevaisuusnäyn toteutumisen kannalta on oleellista, että heidän ohjaamansa aivoriihet ja valtamedia rakentavat ja luovat todellisuuden ja tiedon eli muokkaavat ihmismassojen ajatusmaailman juuri sellaiseksi kuin tämän tulevaisuusnäyn kannalta on otollista.”

Osa Suomen kansasta ei tiedä Suomenkaan allekirjoittaneen YK:n Agenda 2030 papereita saatikka että olisi demokraattisella päätöksellä sitoutunut siihen. Agenda 2030 kuuluu: ”Ette omista mitään, teillä ei ole yksityisyyttä ja olette onnellisia”. Ei näin, että EMME omista mitään ja OLEMME onnellisia (https://www.weforum.org/agenda/2016/11/how-life-could-change-2030/)

Eli kukahan omistaa tässä diktatorisessa utopiassa?

Maailman talousfoorumin, World Economic Forumin (WEF), perusti vuonna 1971 yksityishenkilö, saksalainen Klaus Schwab. WEF:in ”globaalit nuoret johtajat” Suomessa ovat Sanna Marin ja Annika Saarikko. Myös muita Suomalaisia poliitikkoja yhdistetään WEF:in toimintaa. Vuoden 2021 tammikuun kokouksen isona teemana on ollut niin sanottu Davosin agenda 2021 eli niin kutsuttu Great Reset, Suuri uudelleenasettaminen. WEF on koko maailman, kommunistinen Kiina mukaan lukien, johtavan talous- ja rahaeliitin yhteinen foorumi, jolla lanseerataan globalistiset talouspoliittiset linjaukset (https://www.patmos.fi/blogit/eun-elpymisrahasto-ja-maailman-talousfoorumin-great-reset/ ).

Bilderberg-ryhmä on vuosittain järjestettävä ulkopuolisilta suljettu epävirallinen kokous, johon kutsutaan eri aloilta osittain vaihtuvia vaikutusvaltaisia vieraita. Kokouksista ei raportoida julkisuuteen, mikä on herättänyt epäilyksiä demokraattisen päätöksenteon toteutumisesta ja syytöksiä politiikan läpinäkyvyyden puutteesta (https://fi.wikipedia.org/wiki/Bilderberg-ryhm%C3%A4). Suomalaisia poliitikoita ja vallanpitäjiä on myös vieraillut Bilderberg-ryhmässä.

WEF säätiö ja Bilderberg ryhmä ovat yksityisiä kultapossukerhoja, ja voidaankin kysyä mitä asiaa on Suomen poliitikoilla tai presidentillä siellä tai onko sopivaa, että valtio tekee yhteistyötä tällaisten yksityisten ryhmien kanssa koska tämä ei ole läpinäkyvää Suomen kansalle. Ajetaanko avoimesti kansanvaltioiden tuhoa ja liittovaltiota vastoin kansantahtoa?

Suomesta valtionyhtiöitä ja muuta varallisuutta on myyty vuodesta 1990 alkaen likipitäen 20 miljardin euron arvosta. Myyntiluettelo muodostuu sähkön tuotanto ja siirto, tiedonsiirto öljynjalostus, kemian perusteollisuus, telakka- ja konepajateollisuutta, metsäteollisuutta, luonnonvaroja ja kaivostoimintaa (http://civilinquiry.jud.ct.gov/DocumentInquiry/DocumentInquiry.aspx?DocumentNo=20345975 ). Miksi Suomen tasavallan omaisuutta tuhotaan?

Olemme kyllä kiinnittäneet huomioita, että eräät ministerit pitävät näitä Agenda 2030 -pinssejä rinnuksillaan, samoin THL:n väki. Kertokaa meille rehellisinä poliitikkoina, miksi pidätte näitä pinssejä rinnuksillanne? Onko ensisijainen työnne Suomen valtion eteen vai Agenda 2030 eteen? Oletteko kansanedustajina perehtyneet syvemmin pääministerin esittelemään Agenda 2030? Jos ette, kehotamme tutustumaan juurta jaksain mitä pikaisemmin, sillä nyt on Suomen itsenäisyydestä ja vapaudesta kysymys, samoin demokratian toteutumisesta.

(lue koko kirjoitus loistavalta Krealistit-sivulta)

.

.

.

.

Entä jos pelottelu on ollut turhaa?

Jeffrey Tucker kyselee keväällä 2021, ”Mikseivät kaikki texasilaiset ole jo kuolleet?”

– Istun texasilaisessa baarissa, ympärillä maskittomia ihmisiä, ja ikkunasta näen kadulla varsin normaalia elämää. K-tartunnat ja -kuolemat vähenevät hyvää vauhtia, kuten melkein kaikkialla muuallakin.

Jos kiinnität huomiota vain median pelkokampanjoihin, tämä saattaa kuulostaa hämmentävälle. Kaksi viikkoa sitten Texasin kuvernööri lopetti kokonaan lockdownit ja kansalaisoikeuksien polkemiset.

Silloin kaverini sanoi minulle että vihdoin pääsemme testaamaan sulkutoimien toimivuutta. Tällainen vastuuttomuus johtaa varmaankin massakuolemiin?

Minä tiesin paremmin. Lockdownien tehoa on jo testattu ympäri maailman. Jokainen vakavasti otettava empiirinen koe on tullut samaan tulokseen: lockdowneista ei ole hyötyä, mutta haittaa niistä on.

Amerikassakin on monta osavaltiota, jotka eivät ole lähteneet mukaan hullutukseen, ja yleisesti heillä on mennyt myös taudin suhteen paremmin kuin niillä osavaltioilla jotka ovat turhaan vaikeuttaneet ihmisten elämää ja hyvinvointia. Georgia aukeni jo huhtikuussa 2020. Etelä-Dakota ei koskaan sulkeutunut. Etelä-Carolina aukeni toukokuussa 2020. Florida lopetti kaikki k-rajoitukset syyskuussa 2020. Kaikkien näiden kohdalla lehdistö sekosi ja valtamedia julisti maailmanloppua – jota ei yhdessäkään tapauksessa koskaan tullut.

Joten Texasissa, kiitos tämän Twitter-keskustelun ja pikku googlailun, meillä on hyvä valikoima ennustuksia Texasin varalle:

 • Kalifornian kuvernööri Gavin Newsom sanoi että Texasin avaaminen on ”täysin vastuutonta”.
 • Gregg Popovich, San Antonion koripallojoukkueen päävalmentaja, sanoi avaamisen olevan ”typerää” ja ”naurettavaa”.
 • CNN lainasi teho-osaston hoitajaa: “Pelkään, miltä Texas tulee näyttämään.”
 • Vanity Fair revitteli otsikolla: “Republikaani kuvernöörit juhlivat k-jutun vuosipäivää aikomalla tappaa puoli miljoonaa amerikkalaista.”
 • Dr. Fauci tietenkin kommentoi: “On täysin käsittämätöntä, miksi te haluatte luopua lockdowneista tässä tilanteessa.”
 • Joe Biden sanoi että Texasin avaamispäätös edustaa “Neandertalilaista ajattelua.”

[Artikkelissa lisää hauskoja tuomionpäiväennustuksia. Yksikään niistä ei tietenkään toteutunut, vaan päin vastoin. Pandemiat pysähtyvät immuunisysteemeihin, ei niiden tuhoamiseen sulkutoimilla. Tsekka koko artikkeli tilastoineen täältä.]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *