MKR Suomi kirjoittaa:

”Paljastukset Phizerin alihankintana toteutetun piikkitutkimuksen surkeista toimintatavoista herättävät kysymyksiä tulosten paikkansapitävyydestä ja viranomaisvalvonnan luotettavuudesta.”

Ventavia Research Group -tutkimusorganisaation palveluksessa ollut aluejohtaja on kertonut British Medical Journalille, että yritys väärensi tietoja, jätti potilaat sokkouttamatta, käytti puutteellisesti koulutettuja piikittäjiä ja hidasteli keskeisessä vaiheen III tutkimuksessa raportoitujen haittavaikutusten seuraamisessa. Laadunvalvontatarkastuksia suorittanut henkilöstö oli hukkua havaitsemiensa ongelmien määrään. Kun aluejohtaja Brook Jackson oli toistuvasti ilmoittanut Ventavialle näistä ongelmista [tuloksetta], hän lähetti sähköpostitse valituksen Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirastolle (FDA). Ventavia erotti hänet myöhemmin samana päivänä. Jackson on toimittanut The British Medical Journalille kymmeniä yrityksen sisäisiä asiakirjoja, valokuvia, äänitallenteita ja sähköposteja.”

––> Lue tästä koko artikkeli! <––


Swiss Policy Research jatkaa:

K-piikin haitat

USA:n seurantasysteemiin raportoidut piikkihaitat vuodesta 1990 vuoteen 2021 (OpenVAERS) [Mikä muuttui vuonna 2021..?]

Päivitetty: Lokakuu 2021
Julkaistu
: Kesäkuu 2021

Yleiskatsaus vakavista k-piikkihaitoista.

Huomaa: Swiss Policy Resarch käsittelee tässä vain globaalisti merkitykselliset piikkihaitat.

Jos tahdot nähdä verifioituja tapauksia tarkemmin ja laajemmin, voit tutkia tätä Telegram-kanavaa (vain yli 18-vuotiaille).

.

A) Guillain-Barré syndrooma (GBS)

Guillain-Barré syndrooma (GBS) on hermostollinen autoimmuunitauti, joka aiheuttaa heikkoutta ja halvaantumista, usein alkaen jaloista ja käsistä. Noin viidesosassa tapauksista potilas ei pysty kävelemään puolen vuoden päästä, ja noin 5% kuolee hengitysvaikeuksiin. Vuonna 1976 sikainfluenssapiikitykset keskeytettiin USA:ssa juurikin GBS-riskin vuoksi.

Britanniassa on raportoitu noin 500 GBS-tapausta k-piikkien seurauksena. Huom: mitään laajamittaisia lääkevahinkoja ei koskaan raportoida sataprosenttisesti, vaan tyypillisesti haittoja on moninkertaisesti, ehkä monikymmenkertaisesti, verrattuna virallisesti raportoitujen tapausten lukumäärään. USAssa on raportoitu yli 5000 GBS-tapausta liittyen k-piikkeihin. Kuten moni muukin piikkihaitta, myös tämä riski koskee heitäkin, joille itse tauti ei merkittävää riskiä aiheuta, kuten lapset, opiskelijat ja taudin jo sairastaneet.

K-piikki voi aiheuttaa monia neurologisia vaivoja, kuten aivotulehduksia sekä hermosoluja suojaavan myeliinin tuhoutumista. Hermostollisten piikkivaurioiden oireisiin kuuluu vapinaa, kohtauksia ja kouristuksia, kuten tällä videolla:

(lisää tietoa M-osiossa alempana)

.

B) Kuukautishäiriöt, keskenmenot, syntymäviat

Amerikan terveysviranomaiset ovat sanoneet k-piikkien olevan “täysin turvallisia raskaana oleville naisille” (NIH), eivätkä piikit “muodosta riskiä imettäville äideille tai rintamaitoa juoville vauvoille” (CDC). Kuitenkin VAERS-systeemiin on raportoitu jo yli 2000 k-piikkeihin liittyvää keskenmenoa. Maaliskuussa saimme tietää, että k-piikkien tuottama piikkiproteiini voi kulkeutua rintamaitoon ja sairastuttaa tai jopa tappaa vauvan (esimerkiksi aiheuttamalla sisäistä verenvuotoa tai voimakkaita allergiareaktioita).

Syyskuussa 2021 yli 30 000 englantilaista naista raportoi injektion jälkeisistä kuukautishäiriöistä, kuten rajusta vuodosta ja ensimmäisistä mahdollisista piikkeihin liittyvistä syntymävioista (kuten verenkiertojärjestelmän kummallisuudet tai keuhkoverenvuoto) [Suomessa on puhuttu ”Fizermenkoista”].

Rintaruokittu piikkivauva kärsii sisäisistä verenvuodoista (lähde; katso toinen esimerkki)

.

C) Sydänlihastulehdukset, sydänkohtaukset

Maaliskuussa 2021, Israel raportoi ensiksi “hämäräperäisestä sydänkohtausten aallosta” ja piikitysten jälkeisestä kuolleisuuden kohoamisesta. Kesäkuussa Israelin terveysministeriö vahvisti, että k-piikit voivat aiheuttaa sydänlihastulehdusta (myokardiitti) ja sydänkohtauksia, etenkin nuorilla. Syyskuussa amerikkalainen tutkimus näytti viisinkertaista myokardiitin riskiä piikitetyille, verrattuna sairaalahoitoon joutumisen riskiin k-taudin vuoksi ilman piikkiä.

Nuorilla miehillä piikkien jälkeinen sydänlihastulehdus saattaa esiintyä jopa yhdellä tuhannesta, kaikki tapaukset huomioiden. Lokakuussa moni Pohjoismaa keskeytti tai rajoitti mRNA-piikkien antamista juuri myokardiittiriskin vuoksi.

Ruiskutuksen jälkeinen myokardiitti voi johtaa urheilijoilla äkilliseen sydämen pysähtymiseen. Esimerkiksi tanskalainen jalkapalloilija Christian Eriksen kesäkuussa 2021 on saattanut kupsahtaa kesken pelin piikin vuoksi (Eriksen ja hänen lääkärinsä eivät suostu kertomaan pelaajan piikkistatusta). Sittemmin kymmenet muut nuoret urheilijat ovat kupsahdelleet pian piikitysten jälkeen.

Jos mRN@-piikki päätyy verisuoneen, lähetti-RNA-aines kertyy mm. sydänlihakseen, tuottaen siellä piikkiproteiinia. Immuunisysteemi hyökkää tätä piikkiproteiinia vastaan, kuten sen on tarkoituskin, ja näin syntyy tulehdusta ja vaurioita (kuten sydänlihastulehdus). Luultavasti juuri näin tapahtuu, jos piikitystilanteessa neula osuukin suoneen lihaksen sijaan. [tosin on selvinnyt, että piikin sisältö päätyy joka tapauksessa jossain määrin ainakin osalla ympäri kehoa]

Katso myösUrheilijoiden sydänviat 2021 (Telegram-kanava)

K-piikkien aiheuttamat sydänlihastulehdukset nuorilla (katso lisää)

.

D) Veritulpat ja infarktit

Veritulpat, infarktit ja keuhkoveritulpat ovat olleet tänä vuonna yleisiä, etenkin Astr@Zeneca- ja Janssen -piikitetyillä. Useat maat ovat jo lopettaneet kyseisten adenovektori-piikkien antamisen nuorille ja keski-ikäisille tai jopa kokonaan. Kesäkuussa 2021 Italia teki samoin, kun moni nuori nainen ehti kuolla piikkeihin.

Hengenvaaralliset veritulpat ovat vaikuttaneet terveisiin urheilijoihin, kuten amerikkalaiseen huippujuoksijaan (keuhkoveritulppa) ja saksalaiseen koripalloilijaan joka vaati kiireellistä aivokirurgiaa. 44-vuotias BBC-juontaja kuoli Astr@Zenecan aiheuttamiin veritulppiin ja aivoverenvuotoon. Lukuisia jalkoja on amputoitu piikkien aiheuttamien veritulppien vuoksi.

Veritulppien riski saattaa kasvaa lentokoneella matkustaessa. British Airways vahvisti kolmen lentäjänsä kuolleen. He olivat iältään 30-55v välillä. Saksalainen Lufthansan lentäjä kupsahti kesken lennon Espanjasta Saksaan. Epätavallisia verenkiertohäiriöitä on raportoitu useita kuukausia piikin jälkeen.

Amputoitu jalka k-piikin aiheuttaman veritulpan jälkeen (katso lisää)

.

Seuraava kuvio näyttää MRI-kuvan piikin aiheuttamasta aivoveritulpasta ja aivoverenvuodosta 32-vuotiaalla naisella (katso lisää):

Aivokuva k-piikin aiheuttamasta aivoverenvuodosta 32-vuotiaalla naisella (lisää kuvia)

.

.

E) Ihoreaktiot

Rajuja ihoreaktioita on raportoitu varsin tiuhaan k-piikkien jäljiltä. Reaktiot saattavat johtua voimakkaasta immuunireaktiosta, joka vaikuttaa ihon verisuoniin (eryhtema multiforme), tai piikin aiheuttamasta verenvuodosta (thrombotic thrombocytopenic purpura).

Lisää: Katso toinen esimerkki vakavasta autoimmunireaktiosta iholla (bullous Pemphigoid).

Vakava piikitykseen liittyvä ihoreaktio (lisää)

.

F) Silmäongelmat ja sokeutumiset

K-piikit voivat aiheuttaa tulehdusta silmissä, ja joissain tapauksissa jopa sokeutumisia. Englannissa useat sadat ihmiset ovat raportoidusti sokeutuneet k-piikkien seurauksena. Amerikassa noin 1500 VAERS-raporttia mainitsee piikkien jälkeisen sokeutumisen.

Piikkien aiheuttamaa verenvuotoa silmissä (katso lisää)

.

G) Kasvojen halvaantuminen

Kasvohalvaus voi kestää jopa kuusi kuukautta. 2021 syyskuuhun mennessä VAERS-systeemissä löytyy noin 8000 raporttia kasvohalvauksista, joten todellinen lukema lienee kymmenissä tuhansissa.

Videolla nainen kertoo k-piikin aiheuttamasta kasvohalvauksesta (katso lisää)

.

H) Vyöruusu ja muut virusten aktivoitumiset

Raportit piikkien jälkeisistä virusten villiintymisistä, kuten varicella zoster -viruksen aktivoitumisesta, ovat olleet varsin yleisiä. Elokuuhun 2021 mennessä VAERS-tietokannasta läytyy noin 8 tuhatta tapausta piikkien jälkeisiä vyöruusuja (todellisuus saattaa siis olla lähellä sataa tuhatta).

Vyöruusu voi aiheutua piikin aiheuttamasta tilapäisestä immuniteetin alenemisesta. Noin 20 prosentille vyöruusupotilaista kehittyy pitkäkestoinen neurologinen kipu nimeltä postherpetic neuralgia (PHN). Piikkien jälkeisiä papilloomaviruksen (HPV) ja Epstein-Barr viruksen (EBV) puhkeamisia on raportoitu.

Katso myösPiikit ja vyöruusut: mitä voimme oppia? (Doctors for C*vid Ethics)

K-piikin jälkeinen vyöruusu (katso lisää)

.

J) Tinnitus, kuulohäiriöt ja huimaukset

Tinnitus on varsin yleisesti raportoitu k-piikkien seuraus: elokuuhun 2021 mennessä yli kymmenen tuhatta k-injektion jälkeistä tinnitusta on raportoitu Amerikan VAERS-tietokantaan. Lisäksi on raportoitu useita tuhansia kuulon menetyksiä tai äkillisä kuuroutumisia.

J&J -piikin omissakin testeissä tinnitus tuli vastaan, mutta FDA päätti jälkeenpäin, etteivät tapaukset liittyneet piikkiin.

Yleensä tinnitus liittyy hermotulehdukseen ja verenkierto-ongelmiin. Tämä saattaa selittää, miksi uudet piikit voisivat sitä aiheuttaa.

Lisäksi on monia raportteja piikkien jälkeisestä huimauksesta, mikä saattaa olla seurausta sisäkorvassa tapahtuvista immuunireaktioista.

VideoABC rportoi piikkien jälkeisestä tinnituksesta (6 minuuttia)

K-piikin aiheuttama tinnitustapaus (katso lisää)

.

K) Anafylaktinen shokki

K-piikit voivat aiheuttaa potentiaalisesti hengenvaarallisen anafylaktisen (allergia)shokin. Joidenkin arvioiden mukaan anafylaktinen shokki on k-piikkien kohdalla noin sata kertaa perinteisiä piikkejä yleisempi (yksi kymmenestä tuhannesta vs. yksi miljoonasta).

Video k-piikin jälkeisestä anafylaksisesta shokista (katso lisää):

.

L) Syövät ja kasvainten kasvamiset

Ei ole evidenssia, että k-piikit itsessään olisivat karsinogeenisia. Piikkien on kuitenkin huomattu aiheuttavat väliaikaista immuunisupressiota jopa puolelle piikitetyistä, mikä voi joissain tapauksissa vaikuttaa kasvainten kasvuun, samalla tavalla kuin se voi edesauttaa virusten villiintymistä.

Virallisissa piikkihaittatietokannoissa ja injektioaiheisissa nettiryhmissä näkyy jo useita tuhansia tapauksia, joissa pian piikin jälkeen on kasvain lähtenyt rajusti kasvamaan, tai on tullut yllättävä syöpädiagnoosi jopa nuorilla – vaikka toki osa näistä tapauksista voi olla pelkkää sattumaa.

Video: Kliininen patologi Dr. Ryan Cole kertoo merkittävästä piikitysten jälkeisestä noususta tietyntyyppisissä syöpätapauksissa. Saksalainen patologi on kertonut samasta ilmiöstä. Lue lisääK-piikit ja kasvaimet.

Dr Ryan Cole puhuu piikkien jälkeisistä syöpätapauksista (koko video)

.

.

M) MS-tauti ja muut hermostolliset tulehdussairaudet

Lääketieteelliset tapaustutkimukset ja lääkäreiden raportit viittaavat k-piikkien mahdollisesti käynnistävän uusia MS-tapauksia, tai pahentavan jo diagnosoituja – kuten muitakin hermostollisia tulehdussairauksia, mukaanlukien transverssi myeliitti sekä ADEM, tyypillisesti päiviä tai viikkoja piikityksestä. Neurologiset autoimmuunireaktiot voivat johtua antigeenien ristikkäisestä reaktiivisuudesta. Piikkeihin liittyvää epilepsiaa on kuvailtu kirjallisuudessa.

Video: Mies, joka sai piikkien jälkeisen akuutin disseminoituneen enkefalomyeliitin.

Kuva: Piikin jälkeisiä MS-plakkeja ennestään terveen 26-vuotiaan naisen aivoissa (lue lisää):

Piikin jälkeisiä vammoja 26-vuotiaan naisen aivoissa (katso lisää)

.

.

Haittasignaalit alkuperäisissä piikkitutkimuksissa

Monia ylläkuvatuista haittasignaaleista havaittiin jo piikkifirmojen omissa tutkimuksissa, mutta ne jätettiin huomiotta, koska päätettiin että ne “eivät liity piikkeihin”. British Medical Journalin editori huomautti että Phizerin piikkitutkimukset jättivät kesken tutkimuksen piikitettyjen ryhmästä pois viisi kertaa enemmän ihmisiä kuin piikittömästä kontrolliryhmästä, antamatta asialle minkäänlaista selitystä. Fizerin lapsitutkimuksessa 12-vuotias tyttö sai pysyvän halvauksen, mutta Phizer muutti sen pelkäksi “mahakivuksi”.

Raportoidut tapaukset

Jos tahdot tutkia verifioituja raportteja k-piikkeihin liittyvistä vaurioista ja kuolemista, katso:

Jos taas haluatkin nähdä piikkiskeptikoita joista tuli piikkiuskovaisia sairastettuaan pahan k-taudin tai jotka jopa kuolivat siihen, katso “Sorry Antiv***er”.

.

Video: K-piikkien pitkäaikaisvaikutukset

Tutkiaksesi k-piikeistä pitkäaikaisia haittoja saaneita, katso C*vid Va**ine Reactions. Facebookissa oli ryhmä nimeltä “C0v1d V***ine Victims”, jossa oli 120,000 jäsentä ennen kuin se s*nsuroitiin kiinni.

.

Video: Kuinka piikit päästettiin markkinoille

“Kuulen mutten kuuntele”: FDA-kuulemistilaisuudessa puheenjohtaja keskeytti kysymykset ja rajoittu debattia. (minuutin video, The Defender)

.

Video: Todistajalausuntojen keräysprojekti

Israelilainen dokumentti k-piikkivaurioista (tunnin video; lähde: The Testimonies Project).

.

Tsekkaa tästä koko artikkeli, jos englanti sujuu!


K-realistit kirjoittaa:

Tiesitkö tämän k-piikkien haittavaikutuksista?

27.10.2021

Tiesitkö tämän koronarokotteiden haittavaikutuksista?

Sosiaali- ja terveysministeriön alaiseen Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskukseen eli Fimeaan oli 21.10.21 mennessä tehty noin 19 000 haittavaikutusilmoitusta k-piikeistä. Järjestelmä on ruuhkautunut ja ilmoituksista oli 21.10.21 käsitelty vasta 48161

Käsitellyistä ilmoituksista 3308 oli vakavia. Fimean mukaan haittavaikutus arvioidaan vakavaksi, jos se on johtanut kuolemaan, hengenvaaraan, sairaalahoitoon tai sairaalahoidon pitkittymiseen,  aiheuttanut pysyvän vamman tai alentanut toimintakykyä (kuten pitkäaikainen työkyvyttömyys) tai jos se on synnynnäinen epämuodostuma tai muu synnynnäinen poikkeama. Esimerkiksi sydämeen liittyviä vakavia haittoja oli käsitelty 675 kappaletta. 

Ilmoituksista 129 kertoo piikitetyn kuolleen

Euroopan lääkevirastoon EMA:an oli 9.10.21 mennessä ilmoitettu yli 2,5 miljoonaa k-piikkien haittavaikutusta ja 27 247 piikkikuolemaa2

USA:n viralliseen piikkihaittoja rekisteröivään järjestelmään VAERSiin oli 15.10.21 ilmoitettu k-piikeista noin 1,6 miljoonaa haittavaikutusta ja 17 128 kuolemaa3 

Britannian valtiolliseen seurantajärjestelmään on k-piikeista 15.9.21 mennessä tehty 1662 kuolemaa koskevaa ilmoitusta. Se on neljä kertaa enemmän, kuin mitä kaikista muista piikeista on kertynyt  kuolemantapauksia samaan seurantajärjestelmään 20 vuoden aikana4

Läheskään kaikkia haittavaikutuksia ei ilmoiteta. Harvardin yliopistossa vuonna 2010 tehdyn tutkimuksen mukaan alle 1 % injektiovahingoista tulee tietoon5

Sattuma ei voi selittää haittavaikutuksia, sillä valtaosa kuolemista ja sairastumisista sattuu ensimmäisinä päivinä piikin jälkeen ja silloin niiden yleisyys ylittää moninkertaisesti normaalin esiintymistiheyden kyseessä olevassa väestöryhmässä6

Injektioiden haittoina on ilmoitettu mm. seuraavia sairauksia: vapina, aivoinfarkti, keuhkoveritulppa, syvä laskimotukos, muut veritulpat, sydänlihastulehdus, verihiutaleiden vakava väheneminen,  kasvohermohalvaus, vyöruusu, keuhkokuume, näön sumentuminen, kuulonalenema, äkillinen ja voimakas yliherkkyysreaktio, munuaistulehdus, kuukautishäiriö ja keskenmeno7

Lääkärit ja muu hoitohenkilökunta ovat tehneet suurimman osan haittavaikutusilmoituksista. Kuitenkin myös potilaat ja heidän omaisensa ja läheisensä voivat tehdä ilmoituksen. Ilmoituksen voi tehdä sähköisesti Fimean sivuilla tai lähettämällä ilmoituksen postitse osoitteeseen: Lääkkeiden  haittavaikutusrekisteri, PL 55, 00034 FIMEA

Lisätietoja mm. sivustoilta: k-realistit.comvapaudenpuolesta.fi & pelastetaansuomenlapset.fi 


Spartacus-kirje – piikkiin liittyviä poimintoja:

Spartacus-kirje

The Spartacus Letter

Lukijalle: Artikkeli on pitkä ja sisältää paljon lääketieteellistä asiaa. Kun alat lukea sitä, varaa siihen aikaa. Se kertoo hyvin syvällisesti k-taudista sekä k-piikistä. Tämä kirjoitus on kuin miekka ja sillä tullaan katkaisemaan kaula monelta valheelta. Jokaisen suomalaisen tulee lukea se. Ojennamme nyt miekan sinulle ja sinä voit antaa sen eteenpäin. Ole hyvä!

INJEKTIOPIIKKI

Esipuhe / AvoinMedia

Syyskuun 27. päivä tätä vuotta ZeroHedge-sivustolla julkaistiin Spartacus-kirjeeksi kutsuttu asiakirja. Englanninkielinen kirjoitus on nimettömänä julkaistu, ja on ryhmän työtä. Ryhmään kuulunee ainakin patologi, molekyylibiologi, biokemisti ja analyytikko.

Tyler perusteli ZeroHedgessä julkaisemista toteamalla kirjeen olevan ”yksinkertaisesti paras asiakirja, jonka olen nähnyt k-taudista, k-piikeistä jne. Kuka tahansa Spartacus onkin, heillä on erittäin tarkkoja tietoja ’kentältä’. Jos haluat tietää paljon enemmän aiheesta numero 1 maailmassa tänään, lue se. Ja älä huoli, jos et ymmärrä jokaista sanaa, en minäkään. Mutta opin paljon.

AvoinMedian lukijoille kirjeen suomensi Juha H, joka suoritti suurimman urakan yksin. Suomennos edustaa usean viikon työtä ja valvottuja öitä. Tästä Juhalle suuret kiitokset! Maallikon kova työ on saanut oikolukuapua tekstin tieteelliseen osaan kahdelta lääkäriltä, joten asia- ja termivirheitä ei toivon mukaan ole päässyt läpi. Oikolukijat pysyttelevät nykyisen keskustelemattomuusilmapiirin takia mieluummin anonyymeina. Myös heille suuret kiitokset panoksesta kansanterveyden edistämiseksi.

Nyt julkaistavassa kovan työn tuloksissa on käytetty lähteenä sekä ZeroHedgen artikkelia että alkuperäistä Spartacus-kirjettä. AvoinMedia on tallentanut alkuperäisen kirjeen sivulleen myös .pdf-muodossa.

Toivottavasti Juha H:n esimerkki innoittaa muitakin etsimään totuutta, toimimaan. Tie totuuteen ei ole vailla eksymistä ja sivupolkuja. Etsiminen on se, mikä merkitsee ja kasvattaa, opettaa. Etsiessä oivaltaa, että asiantuntijoiden ja poliitikkojen median välityksellä tarjoilena virallistotuus on ”strategista viestintää”, mielipideohjailua – ei missään tapauksessa koko Totuus.

Älä tyydy valmiina tarjottuihin vastauksiin. Tutki, kysele, vertaa, kyseenalaista. Ajattele – ihan itse. Pystyt kyllä.

Esipuhe / suomentaja

Nähtyäni verkossa viraalina kiertävän ’Spartacus C0V1D Letter’ -tekstin, tuumin oitis että tämäpä olisi hyvä olla myös suomenkielisenä.

Spartacus piirtää johdonmukaisen kuvan ajankohtaisesta aiheesta, ja perustelut on vahvoja. Osa väitteistä on edelleen hyvinkin kiistanalaisia, ja pistävät ainakin miettimään.

Zerohedge-sivun Tyler toteaa oppineensa paljon tekstiä kahlatessaan. Niin opin minäkin käännöstä tehdessä. Tehtävässä vierähti aikaa enemmän kuin aluksi arvelin, mutta palasin siihen vähän väliä, jatkoin sinnikkäästi, teksti ei oikein jättänyt rauhaan.


Spartacus-kirje (piikkiin liittyvät poiminnat)

Henkinen ja fyysinen terveytemme on kärsinyt valtavasti viimeisen puolentoista vuoden aikana. Olemme saaneet tuntea nahoissamme eristäytymisen, eristyssulut, kasvomaskit, karanteenit ja muut täysin tolkuttomat terveydenhuoltoteatterin toimet, jotka eivät ole auttaneet millään lailla suojaamaan meidän terveyttämme tai hyvinvointiamme meneillään olevan k-epidemian aikana.

Nyt seuraamme, kuinka vallitseva lääketieteellinen järjestelmä kirjaimellisesti injektoi myrkkyä miljooniin kanssaihmisiimme kohtaamatta juurikaan vastarintaa. Meille on kerrottu, että meidät erotetaan ja meiltä evätään toimeentulomme, jos kieltäydymme ottamasta piikkiä. Tämä oli viimeinen pisara.

Olemme käyttäneet tuhansia tunteja analysoimalla Wuhanista vuotaneita kuvamateriaaleja, alkuperäisiä tieteellisiä papereita sekä lääketieteellisen järjestelmän jättämiä paperijälkiä.

Se, mitä olemme löytäneet, järkyttäisi ketä tahansa ytimiä myöten.

.

Yleiskuva

K-juttu on virusperäinen veri- ja verisuonitauti. K-tauti vahingoittaa verisuonten limakalvoja aiheuttaen nesteiden vuotamisen keuhkoihin.

Nykyiset hoitoprotokollat (esim. hengityskone) ovat haitallisia potilaille, nopeuttavat oksidatiivista stressiä ja aiheuttavat vakavia oireita, kuten hengityslaitteen aiheuttamia keuhkovammoja).

Sekä tiedotusvälineet että vallitseva lääketieteellinen järjestelmä ovat pyrkineet tukahduttamaan piikkeihin perustumattomia toimenpiteitä suosien injektioita ja kalliita patentoituja lääkkeitä. Viranomaiset ovat kiistäneet luonnollisen immuniteetin hyödyllisyyden k-tautia vastaan huolimatta siitä, että luonnollinen immuniteetti suojaa kaikkia viruksen proteiineja vastaan, ei vain yhtä.

K-piikeista on enemmän haittaa kuin hyötyä. Antigeeni, johon nämä piikit perustuvat, k-viruksen piikkiproteiini, on myrkyllinen proteiini. K-juttuun voi liittyä vasta-aineriippuvaisen immuunipuolustuksen ylivirittyminen (antibody-dependent enhancement, ADE). Nykyiset vasta-aineet eivät ehkä neutraloi tulevia viruskantoja, vaan sen sijaan auttavat niitä infektoimaan immuunijärjestelmän soluja. Lisäksi massapiikittäminen vuotavalla tuotteella (leaky va***ne) epidemian aikana poistaa taudilta evolutiivisen paineen, joka kannustaisi sitä muuntumaan vähemmän tappavaksi.

Kyseessä on laaja ja kauhistuttava rikollinen s***liitto, joka yhdistää Anthony Faucin ja piikkivalmistaja M0dernan suoraan Wuhanin virologia instituuttiin.

K-piikkien tutkijoilla on suorat yhteydet aivojen ja tietokoneen rajapintateknologiaa (neural lace) tutkiviin tieteentekijöihin, joista yhtä (Charles Lieber) on syytetty apurahojen ottamisesta samaan aikaan myös Kiinasta. Riippumattomat tutkijat ovat löytäneet injektioista salaperäisiä nanohiukkasia, joita niissä ei pitäisi olla.

Koko epidemiaa käytetään tekosyynä länsimaisen yhteiskunnan laajalle poliittiselle ja taloudelliselle muutokselle, joka tekee rikkaista entistäkin rikkaampia ja jakaa ihmiset orjiin ja ”koskemattomiin”.

.

K-taudin hoidot

Satunnaistetut kontrolloidut kokeet (Randomized Controlled Trials, RCT) eivät koskaan tule osoittamaan mitään hyötyjä minkään antiviraalilääkkeiden käytöstä k-taudin hoidossa, johtuen kokeiden tutkimusasetelmista – oli lääke sitten hydr0ks1klorokiini tai iv€mektiini. Syy tähän on yksinkertainen: näihin tutkimuksiin, esimerkiksi Oxfordin naurettavaan RECOVERY-tutkimukseen rekrytoitaville potilaille interventio tulee liian myöhään voidakseen vaikuttaa positiivisesti.[252,253]

K-taudin kliininen kulku on sellainen, että siinä vaiheessa kun useimmat ihmiset hakeutuvat lääkärin hoitoon happivajeen vuoksi, heidän viruskuormituksensa on jo vähentynyt lähes olemattomaksi.[254] Jos altistumisesta on noin 10 päivää ja oireita on ollut jo viisi päivää, elimistössä ei ole juuri lainkaan virusta jäljellä, vain soluvaurioita ja häiriöitä, jotka ovat käynnistäneet hyperinflammatorisen vasteen.[255] Kliinisten tutkimusten koehenkilöt on lähes poikkeuksetta rekrytoitu juuri tästä ryhmästä.

Näissä kokeissa annetaan viruslääkkeitä vakavasti sairaille potilaille, joilla ei ole enää virusta elimistössään, vain viivästynyt hyperinflammatorinen vaste, ja sitten järjettömästi väitetään, ettei viruslääkkeistä ole hyötyä k-taudin hoidossa tai ehkäisyssä.[256] Näihin kliinisiin tutkimuksiin ei rekrytoida ihmisiä, joilla on oireita. Altistusta edeltävää tai sen jälkeistä ennaltaehkäisevää hoitoa ei testata.

Tämä on kuin käytettäisiin defibrillaattoria kun sydänkäyrä on jo viivasuora – ja sitten tolkuttomasti väitettäisiin, että defibrillaattoreilla ei ole mitään lääketieteellistä merkitystä, koska potilaat eivät nouse kuolleista. Interventio on liian myöhäistä. Nämä viruslääkkeitä koskevat kokeet osoittavat järjestelmällistä, törkeän harhauttavaa potilasotantaa. Tarjotaan hoitoa, jonka tiedetään olevan hyödytöntä tutkittavalle potilaille.[257261]

Intia toimi vastoin Maailman terveysjärjestön (World Health Organization, WHO) ohjeita ja määräsi i-mektiinin ennaltaehkäisevään käyttöön. Maa on hoitanut k-taudin pois lähes kokonaan.[262,263] Mumbain intialainen asianajajaliitto IBA on nostanut rikosoikeudellisia syytteitä WHO:n päätutkijaa tri Soumya Swaminathania vastaan, koska hän on suositellut ettei ivrmektiiniä käytettäisi.[264,265]

Geneerisen, eli patenttituloja tuottamattoman, lääkkeen vastustus ei perustu tieteeseen, vaan on taloudellisesti ja poliittisesti motivoitunutta. Piikkiin perustumaton tehokas hoitokeino vaarantaisi kiirehdityt FDA-hyväksynnät patentoiduille piikeille ja lääkkeille, joilla teollisuus odottaa kahmivansa myyntivoittoja miljardeja miljardien perään jatkuvana tuottovirtana.[277, 278, 279]

.

K-piikkien vaarat

K-injektiot eivät poista virusta kokonaan, eivätkä estä tartuntaa tai taudin leviämistä. Ne ovat ”vuotavia” tuotteita. Tämä tarkoittaa, että ne poistavat virukselta evoluution aiheuttaman paineen, joka tekisi niistä vähemmän tappavia. Se tarkoittaa myös sitä, että piikitetyt ovat täydellisiä viruksen kantajia. Toisin sanoen piikitetyt ovat uhka piikittömille, ei päinvastoin.[310, 311, 312, 313]

Aiemmasta tartunnasta johtuva luonnollinen immuniteetti k-tautia vastaan on paljon vahvempi kuin injektion aikaansaama immuniteetti. Tämä johtuu siitä, että luonnollisessa immuniteetissa immuunijärjestelmä altistuu kaikille patogeenin proteiineille eikä vain yhdelle yksittäiselle proteiinille.[314,315]

Kaikkien tällä hetkellä käytössä olevien k-piikkien testaus on ollut minimaalisen vähäistä ja kliiniset tutkimukset tehty nopeutetusti. Vaikka piikit näyttävät rajoittavan vakavia sairauksia joidenkin kuukausien ajan piikityksestä, pitkän aikavälin turvallisuusprofiili on edelleen tuntematon.[316,317]

Muutamat näistä niin kutsutuista ”r0k’tteista” perustuvat uuteen testaamattomaan teknologiaan, jota ei ole koskaan aiemmin käytetty r*k0tteissa. Perinteiset injektiopiikit käyttävät heikennettyä tai tapettua virusta immuunivasteen stimuloimiseksi. M0dernan ja Pfizr/Bi0NTchin piikit eivät ole sellaisia perinteisiä r0k’tteita. Niiden lihaksensisäisen pistoksen väitetään koostuvan lähetti-RNA:ta sisältävien lipidinanohiukkasten suspensiosta.[318, 319, 320, 321]

Uudet piikkituotteet synnyttävät teoriassa immuunivasteen yhdistymällä injektoidun olkapään soluihin, käymällä läpi endosytoosin, vapauttamalla lähetti-RNA-kuormansa kyseisiin soluihin ja hyödyntämällä sitten kyseisten solujen ribosomeja syntetisoimaan muunnettuja piikkiproteiineja.[322,323] Nämä piikkiproteiinit siirtyvät sitten solun pinnalle, missä solukalvon proteiinit ankkuroivat ne paikoilleen.

Mukautuva immuunijärjestelmä havaitsee näiden solujen ilmentämän ei-humaanin virusproteiinin ja muodostaa sitten vasta-aineita kyseistä piikkiproteiinia vastaan. Tämän väitetään antavan suojaa virusta vastaan kouluttamalla adaptiivista immuunijärjestelmää tunnistamaan ja tuottamaan vasta-aineita myös varsinaisen viruksen piikkiproteiinia vastaan.[324,325]

Janssenin ja Astr@Zen€can tuotteet tekevät jotain vastaavaa, mutta käyttävät adenov1rusvektoria geneettisen materiaalin kuljettamiseen lipidinanopartikkelien sijasta.[326] Näiden piikkituotteiden valmistuksessa tai validoinnissa on käytetty sikiösolulinjoja HEK-293 ja PER.C6, mitä tiettyjen uskonnollisten vakaumusten edustajat saattavat kiivaasti vastustaa.[327,328]

K-jutun piikkiproteiini on yksinään erittäin patogeeninen proteiini. On mahdotonta yliarvioida vaaraa, joka aiheutuu tämän proteiinin tuomisesta ihmiskehoon.

Piikkivalmistajat väittävät, että injektion sisältö pysyy olkapään soluissa ja näiden solujen tuottama piikkiproteiini on vaaraton ja reaktiokyvytön (inertti), koska piikkiproteiini-sekvenssiin on lisätty proliineja vakauttamaan sitä, mikä estää piikkiproteiinin aktivoitumisen ja sulautumisen muihin soluihin.[330,331]

Japanissa tehty farmakokineettinen tutkimus osoitti kuitenkin, että Phizer-piikin lipidinanopartikkelit ja lähetti-RNA eivät pysyneetkään olkapäässä vaan kertyivät moniin kehon elimiin, erityisesti lisääntymiselimiin, lisämunuaisiin ja luuytimeen. Tämä tarkoittaa, että muunneltu piikkiproteiini voi kulkeutua kirjaimellisesti kaikkialle.[332]

Nämä lipidinanopartikkelit voivat aiheuttaa anafylaksian joillekin harvoille epäonnisille, mutta paljon huolestuttavampaa on piikkiproteiinin sääntelemätön ilmentyminen erilaisissa somaattisissa solulinjoissa kaukana pistoskohdasta ja ilmentymisen tuntemattomat seuraukset.[333,334]

Lähetti-RNA tuhoutuu tavallisesti heti sen jälkeen, kun se on tuotettu kehossa, ja ribosomi on kääntänyt sen proteiiniksi.[335] K-piikin lähetti-RNA tuotetaan kehon ulkopuolella kauan ennen kuin ribosomi muuntaa sen. Sillä välin se voi vahingoittua, jos sitä säilytetään puutteellisesti. Kun ribosomi yrittää kääntää vaurioitunutta lähetti-RNA-juostetta, se voi jumiutua.

Kun näin tapahtuu, ribosomista tulee hyödytön proteiinien kääntämiselle (translaatio), koska siihen on nyt juuttunut kiinni mRNA-palanen – kuin reikäkortti vanhassa lävistyskortinlukijassa. Koko osanen on puhdistettava ja syntetisoitava uudet ribosomit sen korvaamiseksi.[336,337] Soluissa, joissa ribosomien vaihtuvuus on vähäistä (esim. hermosolut), tämä voi johtaa proteiinisynteesin vähenemiseen, soluvaurioihin ja neuropatioihin.[338, 339, 340]

Joillakin proteiineilla, mukaan lukien k-piikkiproteiini, on proteolyyttisia pilkkomiskohtia, jotka ovat pohjimmiltaan kuin pienet pisteviivat, jotka sanovat ’leikkaa tästä’ ja houkuttelevat elävän organismin omia ”molekyylisaksia”, proteiineja hajottavia entsyymejä, leikkaamaan niitä.[341] On mahdollista, ettäpiikkiproteiinin S1-osa voi erottautua proteolyyttisesti S2:sta, jolloin aktiivinen S1 ajelehtii verenkiertoon ja jättää S2-’varren’ proteiinia ilmentäneen solun kalvoon.[342, 343, 344, 345, 346, 347]

K-piikkiproteiini sisältää epätavallisen PRRA-lisäyksen, joka muodostaa furiinin katkaisukohdan (furin cleavage site). Furiini on kaikkialla ihmiskehossa läsnä oleva proteaasi eli proteiineja pilkkova entsyymi, joten PRRA-lisäys on piikkiproteiinin kannalta ihanteellinen ominaisuus, joka antaa sille suuren solutropismin. Yhdelläkään k-tautiin liittyvällä villillä, luonnonvaraisella SARS-tyyppisellä k-viruksella ei ole tätä ominaisuutta, joten se on erittäin epäilyttävää – ja ehkä merkki ihmisen tekemästä peukaloinnista.[362, 363, 364]

K-piikkiproteiinilla on prionia muistuttava osa (prion-like domain), joka tehostaa sen tarttuvuutta[365, 366, 367] Piikkiproteiini S1 RBD voi sitoutua hepariinia sitoviin proteiineihin ja edistää amyloidin kertymistä (aggregaatio). Ihmisillä tämä voi johtaa Parkinsonin tautiin, Lewyn kappale -dementiaan, ennenaikaiseen Alzheimerin tautiin tai moniin muihin hermoston rappeutumissairauksiin.[368] Tämä on erittäin huolestuttavaa, koska k-piikkiproteiinin S1-osa kykenee vaurioittamaan veri-aivoestettä, läpäisemään sen ja pääsemään aivoihin. Se kykenee myös lisäämään veri-aivoesteen läpäisevyyttä muille molekyyleille.[369, 370, 371]

K-piikit perustuvat alkuperäisen Wuhan-kannan. Kun piikitetty sitten myöhemmin kohtaa mutatoituneen viruskannan, hän voi sairastua vakavasti. Toisin sanoen on mahdollista, että k-piikit voivat herkistää taudille. Tästä on ennakkotapaus lähihistoriassa: Sanofin piikki denguevirusta vastaan (Dengvaxia) epäonnistui, koska se aiheutti immuuniherkistymistä ihmisillä, joiden immuunijärjestelmä ei ollut kohdannut denguevirusta.[384, 385, 386, 387]

Meille on kerrottu, että lähetti-RNA-piikit k-tautia vastaan eivät voi yhdistyä ihmisen genomiin, koska lähetti-RNA ei voi muuntua takaisin DNA:ksi. Tämä väite on väärä. Ihmisen soluissa on elementtejä, (LINE-1 retrotransposonit), jotka voivat todella integroida lähettiRNA:ta ihmisen genomiin endogeenisen käänteisen transkription avulla.

Koska k-piikeissä käytetty mRNA on vakautettua (stabilized), se pysyy soluissa pidempään, mikä lisää tämän yhdistymisen mahdollisuutta. Jos k-piikkiproteiinin geeni integroituu sellaiseen genomin osaan, joka ei ole hiljentyneenä ja joka ilmentää proteiinia, on mahdollista että näitä injektioita ottavat ihmiset voivat jatkuvasti – loppuelämämänsä ajan – ilmentää k-v1rksen piikkiproteiinia somaattisista soluistaan.[389, 390, 391]

Ainuttakaan ihmistä ei missään olosuhteissa pitäisi pakottaa ottamaan sellaista.
Koko epäonnistunut piikityskampanja on lopetettava välittömästi.

.

K-19 – rikollinen s@laliitto

Samat ihmiset tekivät piikin ja taudin.

S@RS-taudin aiheuttaneesta viruksesta geenimuuntelulla tehokkaampaa eli elämälle vaarallisempaa muotoa luomaan pyrkineet (gain of function, GoF) tutkimukset keskeytettiin [Yhdysvalloissa] vuonna 2014 määräaikaisesti, vuoteen 2017 asti. Tutkimus ei kuitenkaan loppunut. Se ulkoistettiin ja liittovaltion avustukset kierrätettiin hallituksesta erillään olevien järjestöjen kautta.

Ralph Baric on virologi ja SARS-asiantuntija Pohjois-Carolinan UNC Chapel Hill -yliopistossa. Anthony Fauci viittasi häneen väittäessään kongressille, että jos jotain GoF-tutkimusta on tehty, sitä on tehty Pohjois-Carolinassa.[395,396]

Tämä oli valhe. Anthony Fauci valehteli kongressille. Se on rikos.

Ralph Baric ja [”lepakkonaiseksi” kutsuttuShi Zhengli ovat työtovereita, jotka ovat julkaisseet yhdessä kirjoitettuja tutkimusartikkeleita.[397] Baric opetti Shi Zhengliä GoF-manipuloinneissaan, erityisesti serial passage -tekniikassa, jolla muokattu virus saadaan näyttämään siltä kuin se olisi luonnollista alkuperää – luodaan toisin sanoen kielletty bioase. Serial passage -humanisoiduissa hACE2-hiirissä on saatettu tuottaa jotain k-jutun kaltaista.[398, 399, 400, 401]

Rahoitus Wuhan virologian instituutissa tehtävään GoF-tutkimukseen tuli Peter Daszakilta, joka johtaa EcoHealth Alliance -kansalaisjärjestöä. EcoHealth Alliance sai miljoonia dollareita apurahoina Yhdysvaltain terveysviraston (NIH) alaiselta allergia- ja tartuntatautien instituutilta (NIAID), Yhdysvaltain puolustusministeriön (DoD) alaiselta joukkotuhoase-virastolta (Defence Threat Reduction Agency, DTRA) ja Yhdysvaltain kehitysyhteistyövirastolta (USAID).

NIAID, jonka johtajana on toiminut vuodesta 1984 Anthony Fauci, lahjoitti muutama miljoona dollaria. DTRA ja USAID antoivat kumpikin kymmeniä miljoonia dollareita tähän tutkimukseen. Yhteensä rahoitus oli yli sata miljoonaa dollaria.[402, 403, 404, 405] EcoHealth Alliance siirsi jatkosopimuksilla nämä varat alihankintaurakkaan Wuhanin virologian instituutille – kiinalaiselle laitokselle, jolla on hyvin kyseenalainen turvallisuushistoria ja heikosti koulutettu henkilöstö, jotta laitos voisi tehdä GoF-tutkimusta.

Mutta tutkimusta ei tehty heidän hienossa P4-turvatason laboratoriossaan vaan 2-tason laboratoriossa, jossa henkilöstöllä ei ollut sen kehittyneempiä suojaimia kuin ehkä hiusverkot, lateksikäsineet ja kirurginen maski, sen sijaan että heillä olisi ollut vaarallisten virusten kanssa työskelemiseen tarkoitetut suojapuvut.[406, 407, 408, 409, 410, 411] Kiinalaiset tiedemiehet Wuhanissa raportoivat laboratorioeläinten purreen heitä toistuvasti ja virtsanneen heidän päälleen.

Ei voi käsittää, miksi tällaista vaarallista ja tarkkaa työtä ulkoistettaisiin Kiinan kansantasavaltaan, maahan joka on pahamaineisen tunnettu tuhansia ihmishenkiä vaatineista teollisuusonnettomuuksista ja massiivisista räjähdyksistä – ellei tarkoituksena sitten ollut juuri epidemian tahallinen aloittaminen.[412]

Marraskuussa 2019 kolme Wuhan virologian instituutin teknikko-työntekijää sai oireita, jotka sopivat flunssankaltaiseen tautiin. Anthony Fauci, Peter Daszak ja Ralph Baric tiesivät heti, mitä oli tapahtunut, koska tämän laboratorion ja Yhdysvaltain tutkijoiden ja virkamiesten välillä on epävirallisia tietoyhteyksiä.[413,414]

12. joulukuuta 2019 Ralph Baric allekirjoitti materiaalinsiirtosopimuksen, käytännössä salassapitosopimuksen (non-disclosure agreement, NDA) saadakseen k-v1ruksen mRNA-injektioon liittyviä materiaaleja, jotka ovat Modernan ja NIH:n yhteisomistuksessa.[415,416] Vasta kokonaista kuukautta myöhemmin, 11. tammikuuta 2020, Kiina väitetysti lähetti Yhdysvaltoihin sekvenssin, joka tulisi tunnetuksi nimellä k-juttu.[417,418].

Moderna väittää melko järjettömästi, että he kehittivät toimivan piikkituotteen tästä sekvenssistä alle 48 tunnissa.[419, 420, 421] Modernan nykyinen toimitusjohtaja Stephane Bancel oli aiemmin toimitusjohtajana ranskalaisessa, lääketieteelliseen diagnostiikkateknologiaan erikoistuneessa monikansallisessa yhtiössä bioMérieux, jonka perusti eräs Alain Meriéux.[422,423] Alain Meriéux oli yksi henkilöistä, joilla oli keskeinen rooli Wuhanin virologian instituutin P4-laboratorion rakentamisessa.[424, 425, 426]

26:lla niistä 27:stä henkilöstä, jotka olivat mukana kirjoittamassa The Lancet-ammattilehdessä julkaistua ”avointa kirjettä”, jossa laboratoriovuototeoriaa tehtiin naurettavaksi, on suoria kytköksiä Wuhanin virologian instituuttiin yhdistettyihin tutkijoihin – mikä on valtava eturistiriita.[432] Yksi kirjoittajista oli itse Peter Daszak, joka johti myös WHO:n tutkijaryhmää Wuhanissa ja toimi Facebookin faktantarkistajana.[433, 434, 345, 436, 437, 438, 439] 

[AvoinMedian artikkelissa ”Eturistiriitakytkökset, faktat ja faktantarkistus = ’fakta’” lisätietoa Daszakista, Wuhanin virologian instituutista ja sen rahoituksesta]

Tohtori David E. Martin osoitti kiistatta M-CAM-yhtiönsä biotekniikkapatentteja koskevalla tutkimuksella, että K:n ja sen muunnelmien kirjaimellisesti jokainen osa-alue on patentoitua teknologiaa.[450]

[AvoinMediasta löytyy Patenttien jälki — Epidemia rahastusoperaationa?, David E. Martinin haastattelu, jonka Rapsodia on tekstittänyt suomeksi. Haastattelussa Martin avaa patenttirekistereistä tekemiään löydöksiä ja johtopäätöksiä, joihin on tullut.]

.

Laboratoriovuototeoriaa ei ole käsitelty, koska sen käsitteleminen johtaa väistämättä siihen johtopäätökseen, että on olemassa riittävästi epäsuoria todisteita Modernan, NIH:n, WIV:n, piikin sekä v1ruksen muokkaamisen yhdistämiseksi toisiinsa. Järkevässä maassa tämä olisi johtanut välittömästi maailman suurimpaan järjestäytyneen rikollisuuden vastaiseen RICO-tutkintaan.

Anthony Faucia, Peter Daszakia, Ralph Baricia, Shi Zhengliä ja Stephane Bancelia sekä heidän rikoskumppaneitaan vastaan olisi nostettu oikeusjuttu ja heitä olisi syytetty niin täysimääräisesti kuin lainsäädäntö sallii. Sen sijaan miljardeja dollareita verovarojamme on myönnetty rikoksentekijöille.

Virkamafia tekee yhteistyötä ihmiskunnan historian pahimpien rikollisten kanssa, edesauttaa heidän toimintaansa, ja tukahduttaa aktiivisesti muut hoitomuodot ja -terapiat pakottaakseen meidät pistämään näiden rikollisten tuotteita kehoihimme.

Tämä on täysin anteeksiantamatonta, tätä on mahdotonta hyväksyä.

.

K-piikkien kehittäminen ja linkit transhumanismiin

Tässä osassa käsitellään epidemian spekulatiivisempia näkökohtia ja vallitsevien järjestelmien reaktiota siihen sekä häiritseviä yhteyksiä piikkitutkimukseen osallistuvien tutkijoiden ja sellaisten tutkijoiden välillä, joiden työhön liittyy nanoteknologian yhdistäminen eläviin soluihin.

Yhdysvaltain oikeusministeriö (Department Of Justice, DOJ) nosti 9. kesäkuuta 2020 petossyytteen Charles Lieberia, Harvardin nanoteknologian tutkijaa vastaan.[484] Lieber sai miljoonia dollareita apurahoja Yhdysvaltain puolustusministeriöltä, erityisesti armeijan ajatushautomoilta DARPAlta, AFOSR:ilta ja ONR:ilta sekä NIH:lta ja MITER:ltä.[485]

Lieberin erikoisala on pii-nanolankojen käyttö laastarilla kiinnitettävien (patch-clamp) elektrodien sijasta solunsisäisen toiminnan seurannassa ja moduloinnissa, tätä hän on tutkinut Harvardissa viimeiset kaksikymmentä vuotta.[486] Hänen väitettiin työskennelleen Kiinassa pii-nanolanka -akkujen/paristojen parissa, mutta kukaan hänen kollegoistaan ei muista, että Lieber olisi koskaan työskennellyt akkuteknologian parissa; kaikki hänen tutkimuksensa käsittelevät bionanoteknologiaa tai nanotekniikan yhdistämistä eläviin soluihin.[487, 488, 489]

Syyte koski hänen yhteistyötään Wuhanin teknillisen yliopiston kanssa. Lieber oli kaksinkertaistanut budjettinsa puolustusministeriöstä (DoD) saamiensa apurahojen ehtojen vastaisesti ja ottanut varoja Kiinan kansantasavallan Thousand Talents -ohjelmasta. Kiinan hallitus käyttää ohjelmaa lahjoessaan länsimaisia tiedemiehiä jakamaan tietoja omista tutkimuksistaan, joita sen puolustusvoimat, Kansan vapautusarmeija voi hyödyntää strategisten etujen saavuttamiseksi.[490, 491, 492, 493, 494, 495, 496]

Lieberin omat tutkimusartikkelit kuvaavat piinanolankojen/-johtimien käyttöä aivojen ja tietokoneiden rajapinnoissa tai ’hermoverkko-tekniikkaa’ (neural lace). Hänen tutkimusartikkeleissaan kuvataan, kuinka neuronit voivat endosytoosin myötä ottaa solun osaksi kokonaisia piinananojohdinpiirejä tai niiden osia, jolloin voidaan seurata ja jopa moduloida hermosolujen (neuroni) toimintaa.[497, 498, 499]

Charles Lieber oli Robert Langerin kollega. Yhdessä Daniel S. Kohanen kanssa he työstivät julkaisun, jossa kuvataan keinotekoisia solurakenteita/kudostelineitä, jotka voitaisiin istuttaa ihmisen sydämeen sen toiminnan tarkkailemiseksi etänä.[500,501] Langer, MIT:n kasvatti ja nanoteknologiaan perustuvan lääkejakelun asiantuntija, on yksi Modernan perustajista.[502] Hänen nettovarallisuutensa on nyt – Modernan mRNA-1273-piikkimyynnin ansiosta – 5,1 miljardia dollaria.[503,504]

Sekä Charles Lieberin että Robert Langerin bibliografiat kuvaavat lähinnä tekniikoita ihmisen päivittämiseksi eli transhumanismia.[505,506] Klaus Schwab, Maailman talousfoorumin (World Economic Forum, WEF) perustaja ja niin sanotun Suuren nollauksen (Great Reset) ideoija ja suunnittelija, on jo pitkään puhunut kirjoissaan ”biologian ja koneiden yhdistämisestä”.[507,508]

Näiden paljastusten jälkeen riippumattomien tutkijoiden tietoon on tullut, että k-piikit saattavat sisältää pelkistettyjä grafeenioksidin nanohiukkasia.[509, 510, 511, 512, 513] Japanilaiset tutkijat ovat myös löytäneet selittämättömiä, tuntemattomia epäpuhtauksia k-piikeistä.[516, 517, 518] 

Koska k-piikkiproteiini pystyy ylittämään veri- aivoesteen ja lisäämään sen läpäisevyyttä, se on sopiva proteiini jos halutaan valmistella aivokudosta vastaanottamaan verenkierrosta vuotavia nanopartikkeleita aivoihin.[521, 522, 523] Grafeeni on myös hyvin sähköä johtava ja on joissakin olosuhteissa paramagneettinen.[526, 527, 528, 529]

Vuonna 2013, Barack Obaman hallinnon aikana, DARPA käynnisti BRAIN-aloitteen. BRAIN on lyhenne sanoista ”Brain Research Through Advancing Innovative Neurotechnologies”. Tähän ohjelmaan sisältyy aivo-tietokone-rajapintateknologioiden kehittäminen armeijalle – erityisesti injektoitavien järjestelmien kehittäminen, jotka vahingoittavat mahdollisimman vähän aivokudosta niitä poistettaessa.[530]

Oletettavasti tätä teknologiaa käytettäisiin parantamaan haavoittuneita sotilaita, joilla on traumaattisia aivovammoja sekä proteesien suoraan hallintaan aivo-ohjauksella ja jopa tuottamaan uusia kykyjä, kuten miehittämättömien robottilennokkien (drone) hallintaa mielen avulla.

Langattomat aivot-tietokone-rajapinnat (tietokoneliitännät) voivat olla vuorovaikutuksessa nykyisten tai tulevien langattomien GSM-infrastruktuurien kanssa, mikä aiheuttaa neurologisten tietojen tietoturvaongelmia. Hakkeri tai muu pahansuopa toimija voi vaarantaa tällaiset verkot saadakseen ihmisten aivotietoja ja hyödyntää niitä sitten rikollisiin tarkoituksiin.[532, 533, 534, 535, 536]

Laite, joka kykenee kirjoittamaan ihmisen hermosoluihin, ei vain lukemaan niitä, tuottaa toisen, vieläkin vakavamman eettisen ongelman: Brain-Computer Interface, joka pystyy muuttamaan mielen sisältöä vaarattomiin tarkoituksiin, kuten heijastusnäytön luomiseen aivojen visuaaliseen keskukseen tai äänen lähettämiseen aivojen kuorikerroksen kuuloaistimuksia käsittelevään osaan, kykenisi teoriassa myös muuttamaan mielialaa ja persoonallisuutta tai ehkä jopa alistamaan tahdon kokonaan – jolloin ihmisestä tulisi täysin tottelevainen auktoriteetille.

Tämä teknologia olisi tyrannin märkä uni. Kuvittele avuttomia orjia, jotka olisivat tyytyväisiä eläessään kirjaimellisesti koirankopeissaan[537,538]

Brain-Computer Interfacea voitaisiin käyttää häikäilemättömästi muuttamaan käsityksiä perusasioista, kuten tunteista ja arvoista, muuttamalla ihmisten kylläisyyden, onnellisuuden, inhoamisen ja muiden tunteiden kynnyksiä. Tämä ei ole merkityksetöntä. Yksilön koko käyttäytymismallia voitaisiin muuttaa BCI:n avulla, mukaan lukien sellaisetkin asiat kuin heidän ruokahalunsa tukahduttaminen tai käytännössä kaikki, mitä Maslow’n tarvehierarkiassa kuvataan.

Kaikki on mahdollista, jos hallussasi on suora yhteys jonkun aivoihin ja niiden sisältöön. Ylipainoinen voitaisiin saada tuntemaan vastenmielisyyttä ruoan näkemiseen. Vastoin tahtoaan selibaatissa eläviltä voitaisiin sammuttaa libido, jolloin he eivät kaipaisi seksiä alun alkaenkaan.

Tämä saattaa kuulosta sinusta hyvältä, jos olet tyranni, mutta tavallisille ihmisille ajatus henkilökohtaisen itsemääräämisoikeuden ohittamisesta näin suuressa määrin on kauhistuttava.[539, 540, 541]

Rikkaille ”neural lace” -hermoverkot olisivat vertaansa vailla oleva etu, joka antaisi heille mahdollisuuden kehittää älykkyyttään neuroproteeseilla (eli ’eksokorteksilla’) ja antaa BCI-lisättyjen palvelijoidensa mieleen suoria komentoja, joita nämä eivät pystyisi vastustamaan – jopa fyysisen tai seksuaalisen hyväksikäytön käskyjä, joita he normaalisti eivät suostuisi noudattamaan.[542,543]

Jos piikki on menetelmä, jolla ruiskeena annettava BCI otetaan salaa käyttöön miljoonille ihmisille heidän tietämättään ja ilman heidän suostumustaan, olemme nyt todistamassa niin tyrannimaisen hallinnon nousua, että sellaista ei ole ennen nähty tällä planeetalla: hallinnon, joka aikoo riistää jokaiselta mieheltä, naiselta ja lapselta heidän vapaa tahtonsa.[544, 545, 546, 547, 548, 549]

Puutteemme tekevät meistä inhimillisiä. Utopia, joka saavutetaan poistamalla ihmisiltä vapaa tahto, ei ole utopia lainkaan. Se on monomaaninen painajainen. Ihmiset, jotka hallitsevat meitä, ovat tyypillisesti psykologisen pimeän kolmikon (Dark Triad) manipulatiivisia, itsekeskeisiä valtapelaajia, joille ei kannata suoda moista valtaa.

Eliitti vie voimalla tätä teknologiaa eteenpäin antamatta ihmisille tilaa esittää kysymyksiä sosiaalisista tai eettisistä vaikutuksista ja seurauksista tai luoda sääntelykehyksiä, jotka varmistaisivat, ettei näillä teknologioilla vaaranneta ja syrjäytetä henkilökohtaista tahdonvapauttamme ja itsenäisyyttämme.

.

Päätelmiä

Maailmaa hallitseva psykopaattinen aristokraattinen luokka käytti k-juttua hyväkseen pakottaakseen ihmiset ottamaan myrkkypistoksen, joka on mahdollisesti depopulaation väline, ajatustenhallinnan työkalu, tai molempia. He uskovat pääsevänsä kuin koira veräjästä käyttämällä aseena piikistä kieltäytyjien sosiaalista leimaamista.

He erehtyvät.

Heidän motiivinsa ovat selvät ja ilmeiset kenelle tahansa, joka on kiinnittänyt huomiota. Nämä suuruudenhullut ovat tyhjentäneet vapaan maailman eläkerahastot. Wall Street on maksukyvytön ja ollut jatkuvassa maksuvalmiuskriisissä jo 2019 loppupuolelta lähtien. Tavoitteena nyt on pusertaa totaalinen kaiken kattava fyysinen, psyykkinen, henkinen ja taloudellinen ihmiskunnan hallinta, ennen kuin tajuamme jutun juonen.

.

Mikä tämän kaiken tarkoitus on? Tekijöiden motiiveja voidaan vain arvailla, mutta meillä on muutamia teorioita: Eliitti yrittää vetää tikapuut pois, vähentää suurten väestönosien mahdollisuuksia nousta yhteiskunnallisesti. Eliitti poistaa poliittisia vastustajia ja muita ”tarpeettomia”, ei-toivottuja henkilöitä ja pitää ihmiskunnan jäljellä olevan osan tiukasti talutushihnassa rajoittamalla tiettyjen ”tärkeiksi katsottujen” tavaroiden ja palvelujen saatavuutta (esim. auton käyttö, matkailu, lihankulutus). Luonnollisesti heillä itsellään on jatkossakin omat ylellisyytensä osana feodalismia muistuttavaa tiukkaa kastijärjestelmää.

Mikä on kätevin keino tämän toteuttamiseksi? Ensin pelotellaan kansalaisia maailmanlaajuisesti keinotekoisella epidemialla. Sitten vakuutetaan ihmisille, että ainoa tapa saada leipä ja huvit takaisin on, että he suostuvat ottamaan myrkkyruiskeen olkapäähänsä.

Miksi he toimivat näin? Yksinkertaista: eliittiin kuuluvat ovat uusmalthusilaisia ja uskovat, että ihmisiä on liikaa ja että luonnonvarojen hupeneminen tulisi romahduttamaan sivistyksen jo muutaman lyhyen vuosikymmenen kuluessa.

Heille, jotka osallistuvat tähän vastenmieliseen farssiin ymmärtämättä mitä ovat tekemässä, heille meillä on yksi sana: lopettakaa. Olette aiheuttamassa korjaamatonta vahinkoa kotimaallenne ja kanssaihmisillenne.

Ette tule näkemään ”uutta maailmanjärjestystänne”. Tulemme pitämään siitä huolen.

.


.

Avoin.median loppukommentti

Vuosina 2019-2020 kutsuttiin s-liittoteoreetikoiksi ja foliohatuiksi niitä, jotka sanoivat, että piikkipassi tulee, ja heitä syytettiin väärän tiedon levittäjiksi.

Vuonna 2021 samat ihmiset, jotka kutsuivat tilanteen oikein arvioineita s-liittoteoreetikoiksi, vaativat nyt piikkipassia, ja syyttävät heitä väärän informaation levittäjiksi.

Alkuvuonna 2021 kun piikkipassia alettiin vaivihkaa median kautta myydä, hallitus toisensa jälkeen vakuutti ja vannoi kyseessä olevan väliaikainen ratkaisu. Salaliittoanalyytikot sanoivat (jo vuosina 2019–2020), että tavoite on globaali digitaalinen identiteetti, jossa terveystiedot, pankkitoiminnat ja ihmisoikeudet kytketään globaaliin seurantajärjestelmään – yhteiskunnan jäsenyydestä tulee ehdollista. Ilman tarpeettomiin lääketeollisuuden haluamiin toimiin suostumista olisit ulkona ”sisällyttävästä yhteiskunnasta”.

Lokakuussa 2021 Sanna Marinin (sdp/WEF) hallitus puhuu julkisesti piikkipassin käyttötarkoitusten laajentamisesta. Seuraavaksi tavoitellaan 100% piikkikattavuutta – vaikkei piikki suojaa tartunnalta, estä tartuttamasta tai edes joutumasta sairaalaan. THL myöntää sortopassin olevan painostuskeino.

Jotkut todella uskovat ehdollisen kulkuluvan tuovan vapautta. Vapaus perusoikeutena oli jo meidän, ja pysyykin, kun pidämme siitä kiinni. Perustuslain takaamat vapaudet eivät ole hallituksen otettavissa ja annettavissa.

Geeniteknologian väärinkäyttö on jatkuva uhka. Valmisteilla olevan lakiehdotuksen mukaan Suomeen on tarkoitus perustaa Genomikeskus, joka olisi kansallinen asiantuntijaviranomainen. Genomikeskus ylläpitäisi ja hallinnoisi keskitettyä genomitietorekisteriä, jonne tallennettaisiin biopankkitoiminnan harjoittajien sekä palvelunantajien toiminnassa syntyvä genomitieto. Tavoitteena on kerätä suomalaisten geeniperimä (DNAt) valtiolliseen rekisteriin.
Yhdeksän alan asiantuntijaa arvioi, että rekisteristä ei ole juurikaan hyötyä potilaille. Asiantuntijoiden mukaan kyse on isosta uudistuksesta, josta ei ole käyty riittävää yhteiskunnallista keskustelua. Rekisterissä nähdään uhkia jopa ihmisoikeuksille. Tulevissa piikkikierroksissa voidaan käyttää Genomikeskuksen tietoja ”tärmäterapiaan”.

Kaikki eivät vieläkään suostu kokeilemaan valtiontukimedian kerronnasta poikkeavia näkökulmia: jos tautitoimista yrittää löytää logiikkaa terveysturvallisuutta näkökulmana käyttäen, logiikkaa ei löydy. Jos kokeilee taloudellisen ja oman edun tavoittelun, ja/tai tunkeilevan seurannan ja kontrollin rakenteiden pystyttämisen näkökulmia, kateissa ollut tautitoimi-logiikka löytyy.

PÄÄTÖSLAUSELMAESITYS
työjärjestyksen 143 artiklan mukaisesti EU:n korvausrahaston perustamisesta k-piikkien uhreille, jotka ovat saaneet terveyshaittoja ”tehokkaista ja turvallisista”, testivaiheessa olevista k-piikeistä.

.

.

LÄHDE

ICENI, Institute for C-virus Emergence Nonprofit Intelligence: The Spartacus Letter
(CC BY-SA 4.0)

.

.


.

.

.

Lisäys 8.11.2021

.Suomessa mikään taho ei suostu selvittämään, mitä piikkituotteet pitävät sisällään:

.

Eipä ole muutamaan sukupolveen läntisessä maailmassa rikottu ihmisoikeussopimuksia vastaavalla tavalla. Ruokakaupassa saan tietää, mitä ostamani tuote sisältää. Sama ei näköjään päde (enää?) puolipakollisiin lääketieteellisiin toimenpiteisiin, joiden haitat ovat todistetusti suuremmat kuin missään muussa lääkekatastrofissa vuosikymmeniin.

16 Kommenttia

 1. Samana päivänä sattui ilmestymään loistava lääketiedetutkija Mikko Laakson kirjoitus:

  https://www.ossitiihonen.com/2021/11/07/jokseenkin-huono-hyoty-haittasuhde

  Suomessa yhtään alle 30-vuotiasta ei ole kuollut k-juttuun kohta jo kahden vuoden aikana.

  Onneksi on jo viljalti dataa, mitä KRAR (Kansallinen piikkiasiantuntijatyöryhmä), THL ja Sanna Marin voivat käyttää apunaan mietinnön laatimisessa ja lakien suruttomassa muuttelussa. Lähtien siitä, että – Suomessa ei ole kuollut yhtään alle 30-vuotiasta koronaan. Jos alle 30-vuotiaat eivät kuole koronaan tarkoittaa sitä, että 5-11-vuotiaat, tai vanhemmatkaan, eivät tarvitse kokeellista mRN@-tuotetta. Siksi tarvitaan moniammatillinen työryhmä keksimään perusteita sille, että jokin mikä ei ole perusteltua, siten ei myöskään oikeutettua, on perusteltua, siten oikeutettua. THL lupaa divisioonan Asiantuntijoita olemaan sopivaa mieltä.

  KRAR’n ja THL’n työntekijöillä on hyvä palkka. Kukaan heistä ei ole vastannut sijoittaja Steve Kirschin tarjoamiin miljooniin. Helppoa rahaa: soita yksi asia missä CDC, FDA tai NIH on ollut oikeassa! THL oli oikeassa maaliskuussa 2020. Sen jälkeen se valitsi levittää Narratiivia. Ei kukaan trolleistakaan ole käynyt keräämässä miljoonaa, tai useampaa. Kerrassaan outoa.

  Kirsch jakoi juuri (4.11.2021) uutiskirjeen Substackissa. Sen otsikko oli ”Tapamme 117 lasta estääksemme yhden k-kuoleman ikäluokassa 5-11” Siinä hän viittaa tohtori Toby Rogersin Substack-kirjoitukseen. Substack ei ole tieteellinen julkaisu, mutta ei myöskään sensuroitu. Rogersin tekstiä hyöty-haittasuhteesta oli ensimmäisen vuorokauden aikana luettu yli 20 000 kertaa, eikä kukaan ole osoittanut hänen laskelmiaan perusteiltaan virheellisiksi.

 2. Villiä asiaa k-piikkien korruptiosta:

  https://avoin.media/2021/11/07/laaketeollisuuden-pyoroovioljy-madattaa-eu-suomessa

  ”EMAn 346 miljoonan euron budjetista (2019) jopa 85,7 % koostui lääketeollisuuden maksamista palkkioista ja vain vähäinen osa; loput noin 14 prosenttia Euroopan unionin julkisesta rahoituksesta.

  EU-komission virastona EMAn avoimuutta ja asiakirjojen saatavuutta koskevat velvoitteet perustuvat direktiiveihin, joiden mukaan kaikkien EMA:n asiakirjojen tulisi olla julkisia asiakirjoja. Prescrire on osoittanut, että tosiasiassa EMA kieltäytyy toimittamasta suurta osaa asiakirjoistaan ja että julkisuuteen lähetetyt asiakirjat on pitkälti muokattu.”

  ”Osa EMA:n asiantuntijoista on työntekijöitä tai omistavat osakkeita niissä lääkeyhtiöissä, joiden varsin tuottoisia tuotteita niiden on tarkoitus riippumattomasti arvioida. Suomessa THLn ylilääkärin pestistä sosiaali- ja terveysministeriön osastopäälliköksi keväällä siirtynyt Taneli Puumalainen on GlaxoSmithKlinen entinen pikkupomo.”

 3. Avoin media:

  – Keisarilla ei ole vaatteita, piikki on käytännössä tehoton, ja tehokas k-hoito on saatavilla

  Norjalaisen erikoislääkärin tekstistä suomennettuna. Tekstin mukaan k-piikkien suojateho putoaa käytännössä nollaan jo 6 kuukautta toisesta annoksesta.

  Tutkimus toisensa jälkeen osoittaa, etteivät piikit tehoa deltamuunnokseen ja että täysin piikitetyistä on tullut uusia superlevittäjiä.

  Lisäksi injektiot aiheuttavat ennen näkemättömän määrän haittavaikutuksia ja suhteessa enemmän naisten ja nuorten kohdalla, siis kahdessa ryhmässä joiden osalta riski kuolla k-juttuun on alempi kuin miehillä ja vanhuksilla.

  Lisäksi pitää huomioida, että puolentoista vuoden ajan on ollut tarjolla tehokkaita lääkehoitoja jotka aloitetaan taudin varhaisessa vaiheessa.

  On mitä ilmeisintä, että keisarilla ei ole vaatteita, vaan hän kulkee alasti, ilkosen alasti.

  Tuorein tutkimus, joka vahvistaa että piikit ovat lähes tehottomia, tulee Ruotsista. On huomioitava, ettei sitä vielä ole vertaisarvioitu, mutta yhdessä muun tuoreeltaan saadun datan – yhteensä 19 tutkimuksen – kanssa syntyy melko yksiselitteinen kuva.

  Ruotsalainen tutkimus osoittaa, että jo 4–6 kuukauden kuluttua Pfizrin piikin teho oli enää 47 % ja 7 kuukauden jälkeen se ei enää suojannut k-vastaan. Astran piikki oli tehoton jo 4 kuukauden jälkeen. M0dernan piikki oli tehokkain, mutta suojasi enää 59 %:n teholla 6 kk:n jälkeen.

  Piikin teho oli vielä heikompi ja katosi vielä varhemmin hauraiden vanhusten ja miesten kohdalla, toisin sanoen selkeän enemmistön kohdalla niistä, jotka kuolevat k-taudin takia ja joita piikkien oli määrä suojata.

  Ruotsalaistutkijoiden johtopäätös on kuitenkin outo tai oikeastaan karmea: he ovat sitä mieltä, että tulokset osoittavat kolmannen annoksen olevan tarpeen. Johtopäätös on käsittämätön, sillä tutkijat ovat juurikin osoittaneet, että piikit ovat tehottomia erityisesti riskiryhmille, ja lisäksi kaikki piikit on kohdennettu Wuhan-virusta vastaan, joka kiersi puolitoista vuotta sitten eikä lähtökohtaisesti enää leviä.

  Lisäksi on huomioitava seuraavaa:
  Haittavaikutusten määrä ja suhdeluku on erittäin korkea, ja haitat kohdistuvat myös naisiin ja alle 60-vuotiaisiin, kahteen ryhmään, joiden k-kuolleisuusriski on alhainen, mutta haittojen osalta osuutensa on suurempi kuin riskiryhmillä.

  https://avoin.media/2021/11/02/keisarilla-ei-ole-vaatteita-rokote-on-kaytannossa-tehoton-ja-tehokas-covid-hoito-on-saatavilla

 4. The possible antidote to transmission is called Suramin. But Suramin is the pharmaceutical version of Shikimic Acid called Shikimate. It’s found in Pine, Spruce, Fir and Cedar needles, according to Dr. Mikovits. She explained in this censored interview that you can get enough of the *antidote* by drinking pine tea.

  Pine needle tea offers an inhibitory effect against components of the coagulation cascade and against the inappropriate replication and modification of RNA and DNA. It also offers an inhibitory effects against blood platelet aggregation and clotting.

  We now know that the Covid-19 “spike protein” does not remain in the injection site but travels through the blood, entering and attacking first the vascular system. It coagulates the blood causing blood clots in the brain (embolisms), coronary thrombosis (heart strokes) and pulmonary embolisms (lung strokes). This “spike protein” is also collecting in ovaries and testes and rendering women and men infertile. Transmission is causing innocent bystanders to have adverse reactions of miscarriages, unusual heavy bleeding, uterus shedding and God knows what else will come.

  Pine needle tea is one of the most potent anti-oxidants known to man and it’s a super food. You can pluck it right off the tree and eat the tips. Pine needle oil is known to treat cancer, inflammation, pain of all kinds and respiratory infections like pneumonia, influenza and C-v1rus. Pine needle tea kills parasites an, energizes you from your first cup. Now you can enjoy this ancient, secrete elite elixir and the potential antidote.

  Suramin is Derived from Trypan Blue
  https://en.wikipedia.org/wiki/Trypan_blue

  Trypan blue is derived from toluidine, that is, any of several isomeric bases, C14H16N2, derived from toluene. Trypan blue is so-called because it can kill trypanosomes, the parasites that cause sleeping sickness. An analog of trypan blue, suramin, is used pharmacologically against trypanosomiasis. Trypan blue is also known as diamine blue and Niagara blue…

  Trypan red and trypan blue were first synthesized by the German scientist Paul Ehrlich in 1904.

  Trypan Blue is a derivative of toluene which is a derivative of pine oil.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Toluene

  https://ambassadorlove.wordpress.com/2021/05/06/pine-tea-possible-antidote-for-spike-protein-transmission

  Pine Needle Tea Video (3 min)
  https://youtu.be/MY4UNrjnoLA

  Wild Food Foraging – Pine / Spruce / Cedar / Fir – Evergreen Teas
  https://youtu.be/RdTcmexTBH0

  Pine, spruce, cedar, and fir needle tea may end up being the easiest way to gain the numerous benefits of the evergreen trees, along with a natural protection against unhealthy replications of spike proteins today.

  Combine with other herbs as desired to obtain further benefits and flavors.

  Pine Tea Recipe

  For a strong immune booster I recommend simmering Pine needles with any other combination of Fir, Cedar or Spruce. I am using a combination of half Pine and one third Spruce needles because that’s what grows in the forest next to my home.

  Pine and spruce needles
  Take from the tips of the branches just like you see in the image above.

  I use enough water to cover the needles. Bring water to a boil, remove it from the heat and deposit the needles into the hot water. Immediately cover your pan. Place your pan on a second burner which is already turned to low and let your tea simmer on lowest heat for 15-20 minutes.

  Be sure to keep the lid on while it simmers and keep covered for three minutes until after removing your tea from the burner. You want to keep all essential Pine oil trapped inside your tea water so they do not evaporate out because this contains the most vital nutrients as well as the spike protein antidote.

  Pine needle tea
  Pine needles and Pine tea are a super food and super antioxidant when used in moderation. It’s safe for everyone and will give a tremendous boost to your immune system, lift your mood and increase your energy.

  Everyone must avoid Ponderosa Pine, especially pregnant women because it is both abortifacient and toxic. Also avoid mistaking the Yew tree for Pine which looks similar and grows among Pine but is not in the same family of trees. Yew is known to cause abortions in 5-8% of cattle. All other Pine is edible.

  Expectant mothers must be careful not to consume too much or too strong concentrates of the Pine needle tea to avoid excessive detoxifying. Spruce needles have been used for thousands of years in Finland, as a dietary supplement.

  We are being hit with bioweapons so I suggest drinking at least 3 to 6 cups of Pine needle tea each day. Your body will crave this nutritious tea and will tell you how much to consume. If you have a strong detox reaction reduce your intake.

 5. Suorat sanat k-piikkien turvallisuudesta, julkaistu tässä kuussa:

  – We conclude that the mRNA vacs dramatically increase inflammation on the endothelium and T cell infiltration of cardiac muscle and may account for the observations of increased thrombosis, cardiomyopathy, and other vascular events following vaccination.

  https://www.ahajournals.org/doi/10.1161/circ.144.suppl_1.10712

 6. https://youtu.be/0fhlSw72Z5M
  Jordan Peterson yksi maailman älykkäimmistä henkilöistä (jos näin saa sanoa) joka on julkisuudessa. Jos ei ole ennestään tuttu niin kannattaa tutustua. Hän kertoo asiat miten on ja miten tulisi olla . Jyrkät mielipiteet mitä nykytilanteessa tapahtuu.

  1. On huikea tyyppi!

   Ja mahtava video. Hyvä, että Jordan vihdoin tänä vuonna (osittain viime vuonnakin) herännyt medikalisaation turmiollisuuteen – ja lopulta jopa puhumaan siitä. Medikalisaatiomyönteisyys on useimpien älykköjen kompastuskivi ja sokea piste – ja niin oli Jordanillekin. Meinasi mieheltä henki mennä, mutta tuskin sairastuu enää koskaan lääketeollisuususkovaisuuteen kaiken kokemansa jälkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *