Huippusuosittu kansalaisaktivisti Steve Kirsch sai Googlen kiinni kesken hakutulosten manipuloinnin:

Steve Kirsch: Google is manipulating ”mass formation psychosis” search results (Rumble.com video)

Google väittää indeksoivansa artikkeleita jopa ennen niiden kirjoittamista.

Tällä kertaa härskin manipulaation aiheena oli hakusana Mass formation psychosis, jonka psykologi ja tilastotieteilijä Mattias Desmet popularisoi vuoden 2021 loppupuoliskolla, ja josta tuli iso sana patologi Robert Malonen mainittua sen ehkäpä kaikkien aikojen suosituimmassa Joe Rogan -lähetyksessä vuoden 2022 alkaessa. Steve Kirschin linkkaamat videot avaavat aiheen:

Jos enkku sujuu ja aihe kiinnostaa, suosittelen katsomaan nuo!☝️ Tässä lyhennelmää suomeksi:

Massoilla on toisinaan taipumus laiskaan ryhmäajatteluun tinkimättömän totuudenetsinnän sijaan. Jopa varsinainen massapsykoosi saattaa syntyä, kun:

1. Ihmisiltä puuttuu sosiaalista yhteyttä. Sulkutoimet, eristykset, turvavälit, anonyymi kerrostaloyksiö… Monilla ei ole ainuttakaan ystävää elämässään.

2. Tarkoituksen tunnetta on vaikeaa löytää ilman yhteisöä. Koneistoa palvelevat dinosaurusduunit hankaloittavat haastetta.

3. Kansalaiset kokevat sekavaa ahdistusta, jolle ei ole selkeää kohdetta, joten sille on tuskallista tehdäkään mitään.

4. Yleisturhautuminen ja aggressiivisuus vie loputkin voimat.

Kun sitten Suuri Hallitsija tarjoaa krooniseen ahdistukseen Yhden Oikean Ratkaisun, saattaa epätoivoinen lauma seota kuin 30-luvun Saksassa. 

Jos pystyt osoittamaan ahdistukselle selkeän kohteen, sekä voittoisan strategian kohteen kukistamiseen, saat vieraantuneet massat puolellesi. He saavat helpotusta merkityksettömyyteen ja yksinäisyyteen kuuluessaan Laumaan, jonka suurena tarkoituksena on ”pahan” kukistaminen.

#jaksetaanvielävähän #yhdessätästäselvitään #kansalaisvelvollisuus


Kiihottava komentaja

Kansa kokee helpotusta huonoon oloon, kun poliitikot kilpakiihottavat kansanryhmää vastaan. 

Uhraukset, kuten joulun peruminen ja uusien mysteeripiikkien ottaminen, toimivat sosiaalista yhtenäisyyttä vahvistavina rituaaleina. Tuntuu ihanalle kuulua ”oikeassa olijoiden” joukkoon, näyttää se julkisesti ja saada olkapäät täyteen hyväksyviä taputuksia.

Laumassa saa sitä enemmän pisteitä, mitä absurdimmilla argumenteilla puolustaa yhteistä tarinaa. Poliitikko saa osakseen ”boss”-kehuja hölistessään jotain aivan kaistapäistä – kun kyse on laumasta, joka syttyy kun sitä kiihotetaan.

Massapsykoosin huomaa siitä, miten vähän ”väärämieliset” piikkiuhrit saavat sympatiaa vauhkoontuneelta massalta. Vain psykopaatti kykenee kylmästi toivomaan kanssaihmiselle kivuliasta kuolemaa, kuten useissa piikkiporukan ulostuloissa on viime aikoina nähty.

Massahypnoosin ylläpitäminen vaatii vihollisen, johon voi kiinnittää koko lauman huomion. Jostain löytyy uusi variantti otsikoihin, tai metsän perukoilta piikitön, joka uhkaa kuormittaa koko sairaussysteemin…

Miksei psykoosi tartu kaikkiin? Miksi osa on immuuneja massahypnoosille?

Tällä hetkellä nähdään, kuinka tiedeuskovaiset eli scientismi-uskonnon edustajat ovat olleet helpoimpia kohteita jättifirmojen markkinointiviestinnälle. Realistisemman maailmankuvan omaavat ovat paremmin pystyneet huomaamaan ammottavia aukkoja maallistuneiden materialistipappien perusteluissa.

Joskus uskonto toimii kuin massahypnoosi pyhine rituaaleineen 💉

Mitä voin tehdä?

Tärkeintä on höpistä ääneen havainnot ja mielipiteet. Todeta julkisesti oma totuus, usein. Se ei ehkä herätä nukkuvia, mutta heikentää hypnoosin voimaa ja kylvää heräämistä edistävän dissonanssin siemeniä.

Pelkkä logiikka ei riitä havahduttamaan unissakävelijöitä. Hypnoosi tulee murtaa, esimerkiksi paljastamalla hypnotisoija-auktoriteettien yleisvaaralliset valheet – näyttävästi ja tuntuvasti. Kansaa kannattaa herätellä olennaisempaan uhkaan: totalitarismi itsessään on vaarallisempi, kuin se mistä totalitaristit kansaa varoittelevat.

Filmit, kuvat ja sydämestä kumpuava puhe ovat tehokkaampia vastalääkkeitä kuin pelkkä teksti. Voit tehdä videon totalitarismiin romahtaneista yhteiskunnista ja osoittaa mihin suuntaan päättäjät ovat meitä viemässä, tai jakaa kuvan vanhoista lehtiotsikoista, jotka paljastavat systemaattisen valehtelun ja tarkoituksenmukaisen harhaanjohtamisen.

Opettele selviämään seonneen systeemin laitamilla ja katso, kuinka totalitarismi tuhoaa itsensä. Jatka puhumista, jotta mahdollisimman moni havahtuu ajoissa.


Miksi nyt kannattaa vaikuttaa

Mikään aiempi tyrannia ei ole pyrkinyt tunkemaan kontrollia ja ympärivuorokautista seurantaa jokaiseen kotiin ja kehoon läheskään näin härskisti. Tämänhetkinen totalitarismi tähtää tekoälyllä johdettavaan transhumanismiin, jossa lopulta suunnilleen jokainen solu olisi keskusjohdetussa totaalikontrollissa, ja onnellisuus tulisi ulkoapäin, ylivertaisten robotti-ihmisten luomuksena. Nyt kannattaa herättää väkeä, koska myöhästyminen saattaisi tällä kertaa viedä vapaudet ja varsinaisen elämän koko pallolta eikä vain yhdestä itsetuhoisesta valtiosta.

Tsemppiä juuri Sinulle tähän kaikkien aikojen tärkeimpään työhön.

Robert Malone on boss
Joku otti nauhalle Dr. Malonen pikku puheen aiheesta, laittoi sen tubeen – ja sai miljoona katsojaa.

2 Kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *