Steve Kirsch:

Koko ep1demian torjunta on ollut naurettavan huonoa. Jos kysyisit minulta neuvoa (mitä kukaan heistä ei aio tehdä), se olisi hyvin yksinkertainen:

1. Lopettakaa kaikki pakotukset, lukitukset ja kokotukset välittömästi. Vain jos on olemassa turvallinen, steriloiva kokote, jota on testattu yli 2 vuoden ajan ja jolla on tehoa myös viruksen mutatoitumisen jälkeen, sen käyttöä voitaisiin harkita.

2. Lopettakaa kaikkien kokotteiden valmistajien vastuuvapautus heti. Miksei valmistajan vastuu koskisi myös piikkituotteita? Tälle ei ole mitään tieteellistä perustetta.

3. Ketään ei pitäisi pakottaa ottamaan pistosta tai tekemään mitään muutakaan keholleen pitääkseen työpaikkansa, välttääkseen maksuja tai päästäkseen työpaikalle sisään.

4. Jos olet huolissasi k-tartunnan saamisesta, osta hengityssuojain ja pidä hauskaa. Ketään ei pitäisi pakottaa käyttämään toimenpiteitä, joiden tarkoitus on kyseenalainen.

5. Jos sairastut k-tautiin, tarkista asia nopealla antigeenitestillä ja käytä sitten todistetusti toimivaa hoitoprotokollaa. Ongelma ratkaistu.

6. Lakatkaa sensuroimasta lääkäreitä. Piste. Jos lääkäriltä otetaan toimilupa pois, sen pitäisi perustua potilastuloksiin eikä siihen, mitä hän sanoo sosiaalisessa mediassa.

7. Lopettakaa ”hätätilanne”. Hätätilaa ei ole koskaan ollutkaan. Olemme tienneet tehokkaista hoidoista maaliskuusta 2020 lähtien. Ongelman aiheutti CDC:n, FDA:n ja NIH:n epäpätevyys (tai pikemminkin väärinkäytökset).

8. Hankkiutukaa eroon FDA:n, CDC:n ja NIH:n korruptiosta. Se olisi hyvä alku. Tony Fauci, John Su, Tom Shimabukuro, Steven Anderson, Cliff Lane pitäisi ensimmäisinä heittää ulos. Kaikkien, jotka eivät löytäneet VAERS-järjestelmästä turvallisuussignaaleja, pitäisi mennä.

Pidempi versio luettelostani on täällä: Oikea tapa käsitellä epidemiaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *